2777
2789
عنوان

میشه بیایین ی چی بگین🥲💔

101 بازدید | 9 پست

سلام 

دلم خیلی گرفته نمیدونم از چی ولی سردرگمم انگار کسیو ندارم تازگیا داداشمو از دست دادم فردام امتحان دارم اصلا حس هیچو ندارم داداشم ک خیلی ذوق داشت برا کنکورم و امتحاناتم دقیقا چن روز قبل کنکورم رفت از دنیا

انگار غم دنیا نشسته تو دلم امشب انگار قلبم خیلی سنگینی میکنه😔🖤

میشه ی چی بگین یا حداقل وقتی ناراحتین چیکار میکنین؟🥲💔

كُلُّ نَفْسٍ ذائِقَةُ الْمَوْتِ‌..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز دلم روحش شاد.....

زندگی همینه و همه رفتنی ایم....

ی کاری کن که باعث خوشحالی روحش باشی

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا

عزیزم اون بنده خدا الان فقط خوبیتونو میخواد میدونم زوده واسه جمع کردن خودتون اما اگر حتی پاس هم بشی هنرکردی غم کمی نیست خودتو اذیت نکن ب اندازه کافی تحت فشاری 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
عزیز دلم روحش شاد..... زندگی همینه و همه رفتنی ایم.... ی کاری کن که باعث خوشحالی روحش باشی

میخام ولی انگار نمیشه اصلا

هر کار میکنم بخونم انگار چهره اش اون لحظه م تو بیمارستان بود میاد تو ذهنم 

امشب بیشتر از هر شب دلم گرفته انگار خیلی بی کس شدم بعد رفتنش😔

میخام ولی انگار نمیشه اصلا هر کار میکنم بخونم انگار چهره اش اون لحظه م تو بیمارستان بود میاد تو ذهن ...

عزیز دلم زمان می بره باید دوره سوگش بگذره

براش قرآن بخون گریه کن تا سبک تر شی 

چاره ای نیست قانون زندگیه 

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
عزیزم اون بنده خدا الان فقط خوبیتونو میخواد میدونم زوده واسه جمع کردن خودتون اما اگر حتی پاس هم بشی ...

از ی طرفم مامانم خیلی انتظار داره

عذاب وجدان دارم

هر چقدم میام تو اتاق ک بخونم مغزم یاری نمیکنهه

داداشم برا درسام مشاورم بود برنامه میریخت برام انگار بعد اون نمیتونم کتابامو ببینم اصلا

از ی طرفم مامانم خیلی انتظار داره عذاب وجدان دارم هر چقدم میام تو اتاق ک بخونم مغزم یاری نمیکنهه ...

میفهمم ب خودت فشار نیار مادرتم درکت میکنه نترس

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه