2789

آرامش ،قوی شدن ارتباط با پروردگار ،انرژی مثبت و.....

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رفیق اگه معجزه میخوای نماز شب بخون🤍:)))) دیدم که میگم . . . 

دچار بیماری روحی روانی شدم که درمان نداره🥲💔

این روزا بیشتر نیازمو به خدا حس میکنم

من واقعا اونقدر اعتقاد ندارم دوست دارم خودش نورشو تو قلبم زیاد کنه پر از عشق بشم 🥺🥺🥺

خیلی نیاز به ارامش از طرف خدا دارم خیلی زیاد

ما آدما نیاز به یه منبع قوی داریم که بهش وصل شیم

خودمو میگم شخصا تحمل خیلی از مشکلات رو ندارم

تلاشم رو میکنم ولی بار روانی ش رو نمیتونم تحمل کنم

چس از این بهتر که به یک منبع قوی وصل شم که خالق منه و از همه تواناتره

ما آدما نیاز به یه منبع قوی داریم که بهش وصل شیم خودمو میگم شخصا تحمل خیلی از مشکلات رو ندارم تلاش ...

دقیقا🥺🥺من حتی مدیتیشن هم میکردم ولی اون حس نابی که میخواستم نبود

دچار بیماری روحی روانی شدم که درمان نداره🥲💔 این روزا بیشتر نیازمو به خدا حس میکنم من واقعا اونقد ...

میدونی؟ما آدما همیشه به وجود خدا نیاز داریم تو زندگیمون:)نیاز داریم یه وقتایی یه کسیو داشته باشیم که وقتی از عالم و ادم بریدیم بدونیم که حداقل یکی هست که هوامونو داشته باشه دستمونو تو اوج تنهاییامون بگیره و کمکمون کنه🙂🌿و چه کسي بهتر و بزرگتر از خدامون؟:)«الله بذکر الله تطمئن القلوب »ما آدما دلامون فقط با خداست که آروم میشه فقط با یاد اونه که بی قراریامون تموم میشه وقتی که از ته دلت به خدا توکل کنی و تك تك کاراتو واسه رضای اون انجام بدی اون موقعست که وجود خدارو تو زندگیت حس میکنی اون موقعست که اگه کل مردم دنیاهم قلبتو بشکونن و رهات کنن و برن تو دلت ناامید نمیشی . . . ناامید نمیشی چون میدونی که خدا تورو هیچوقت رها نمیکنه🌿ماودعك ربک و ما قلی:که پرودگارت هیچگاه تورا رها نکرده و بر تو خشم ننمونده است🙂🌱آجی قشنگم رفیق قشنگم نمیدونم مشکلت چیه نمیدونم چه دردی داری که اینجوری قلب قشنگتو لبریز کرده اما اینو بدون و آگاه باش که جز خدا هیچکس واقعا از دل بنده هاش خبر نداره و جز اون هیچکس نمیتونه مارو آروم کنه✨پس پاشو اول از همه یه قول جدی به خدا ثانیا به خودت بده گذشتتو رها کن رنجاتو رها کن درداتو رها کن فقط بچسب به یکی اون بالایی . . .🙂🌿

میدونی؟ما آدما همیشه به وجود خدا نیاز داریم تو زندگیمون:)نیاز داریم یه وقتایی یه کسیو داشته باشیم که ...

ممنونم قشنگم که انقدر وقت گذاشتی🥺🥺🥺❤️❤️❤️❤️

یه کار دیگه هم میگم دوست داشتی انجامش بده اوایل که تازه نماز خوندنو شروع کردم گاهی همش نمازهامو یادم میرفت نمازای صبحم همش قضا میشد یا حتی نمیدونستم چه ساعتی اذان ظهر و مغربو میگن آپ شمیم یاس رو نصب کردم اذان که میگفت از تو گوشیم به صورت خودکار برام پلی میشد هنوز که هنوزه بعد اون همه سال دارمش گفتم بگم شاید به توام کمکی کنه قشنگم🤗🤍

سعی کن همیشه نیم ساعت قبل اذان صبحت بیدار بشی و نماز شبو بخونی حتی نیازی هم نیست همشو بخونی میتونی دو رکعت یا سه رکعتشو فقط بخونی شرایطش توی نت هست دوست داشتی انجامش بده نماز شب خیلی معجزه توش هست خیلی🌿