2777
2789

خونه اجاره میخوا کنیم ، شغل همسرمم آزاده هرکاری باشه انجام میده ، خودمم میخوام برم دانشگاه

به نظرتون کجا بهتره؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونواده ی حمایتگر هرجا باشه ، همونجا بهترین شهر زندگیه😉

پس فردا بچه دار میشید، کمک نیاز دارید، دور از جون بیماری هست، دلتنگی هست، سعی کن خیلی دور از خونوادت نباشی

مخصوصا برای اول زندگی

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊
خونواده ی حمایتگر هرجا باشه ، همونجا بهترین شهر زندگیه😉 پس فردا بچه دار میشید، کمک نیاز دارید، ...

همین الانشم خونوادم باهام قطع رابطه کردن هیچکسی رو تو شهر خودمون ندارم ، خونواده همسرمم خیلی اذیت و دخالت میکنن تو زندگیمون دلم آرامش میخواد

کجای تهران چون اونقدری پول واسه اجاره نداریم ، کارم باشه

ببین تهران برای کار کردن  و پول دراوردن خیلی جای منطقی ایه  ، بعد اگر بگردی با پول معقول میتونی راحت ی چیزی پیدا کنی خیلی جاهارو داره عین بقیه شهرا نیست محدود باشه . توی نت قیمت جاهای مختلفو چک کن من دقیق اطلاعی ندارم