2777
2789

سلام خوشگلا 

من ۲۳سالمه پوست سفید و شاداب دارم و تپلم فیسم قشنگیم دارم از عمل جراحی و...هم خوشم نمیاد و اصلا ابدا دلم نمی‌خواد عملی روی صورتم انجام بدم فقط تنها خرجی ک انجام میدم محصولات مراقبتی برای پوستم هست .اندکی لوازم آرایش و دیگ برای بدنمم هزینه باشگاه و ویتامین و دمنوش همین 

امروز برای اولین بار یک جلسه هایفوتراپی هفت بعدی انجام دادم ی دستگاه دیگه ام برای غبغبم زدن حدود ده دقیقه صدای بدی داشت یکم سوزش و کاربردش میگفتن اینک چربی ها رو می‌شکنه و باعث لاغری غبغب میشه 

خلاصه هزینه های امروزم شد 3 میلیون البته تو آف بودن این شد.

تغییری ک احساس میکنم ۲۰درصد غبغبم کوچک شده 

پوست صورتمم با هایفو حس کشیدگی و لیفت داره اما گفتن نتیجه اصلی دو س ماه بعد معلوم میشه 

خانمهایی ک هایفو رفتید قبلاً راضی بودین یا ن نتیجه خوبی گرفتید ایا؟

راستش تغییر امروز من چون خیلی نامحسوس بود حس میکنم سرم کلاه رفته😂ولی خب ی مدتی باید منتظر بمونم برای نتیجه 

هایفو غبغب و صورت براتون هنوز خوب نیست سنتون کمه 

بازم امیدوارم نتیجه خوبی بگیری 

هایفو باید همش بری و برای کلاژن پوسته و سفتی و این چیزا درسته تغییر میکنی کمس اما برای کسانیک چروک دارن و پوست شل 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۳ سال و هایفوتو تراپی 🙄🙄🙄 به نظرم اصلا دست به صورتت نبر چون مثل اعتیاد میمونه و احساس شدن میاره ...

خواستم امتحان کنم فقط البته برای پیشگیری هم باید ی کارایی ک حتما نباید کلی چروک بیوفته رو صورتت ک ب فکر بیوفتی عسیسم

هایفو غبغب و صورت براتون هنوز خوب نیست سنتون کمه  بازم امیدوارم نتیجه خوبی بگیری  هایفو ...

من فقط خواستم امتحان کنم برای سی سال به بعد هایفو شاید لازم باشه اونم چندسال یکبار