2777
2789

سابقه ۴سال افسردگی دارم 

و راجب روانشناسی کلی تحقیق دارم 

بنا براین تجربه ام زیاده اگ می‌دونم توجه میکنی ب حرفام لایک کن بگم

(اگ بت گفتم شما حرف بعدیتم درسته دیگه خودت بفهم چی((🐶))فرضت کردم😁) اگه با نظراتم مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی (،بزنیم جواب نمیدم){{{ببین تو نمیدونی من چیا تجربه کردم ،نمیدونی چیا ب سرم اومده ،نمیدونی چیا کشیدم چ حسایی تجربه کردم ،نظراتی ک میدم لطفا بر اساس سنم قضاوت نکن،من دارم طبق چیزایی ک تجربه کردم نظر میدم }}}     عاشقه رنگه چشاشم ،و صدایه خنده اش مستم میکنه،از موهاش نگم که کله قشنگی های جهان ماله اوناس،مردونگیه صداش آرام بخشه و خلاصه تمام حس های خبع من مربوط ب #اونه از ۱۴۰۲/۲/۱نیستش )💔ببین تو هیچ وقت نفهمیدی ولی همه ای زندگیه من بودی ٫هیچ‌وقت نفهمیدی ولی اگر یه روز نبودی من نفس کشیدنو فراموش میکردم ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی غیره تو کسی نمیومد ب چشمم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من به خاطره تو خیلیارو رد کردم ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من ب خاطر رفتنت اعصابو‌ روانمو از دست دادم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی تو اولینو اخرینه من بودی ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی با بودنت آرامشو اوردع بودی٫هیچ وقت نفهمیدی ولی هر کی پشتت بد گف پاره شد ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من خیلی از کاراتو فهمیدم ولی ب روت نیاوردم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی شده بودی اندازه ای مامانم عزیز٫ هیچ وقت نفهمیدی ولی ب خاطرت دستام خط خطی شد ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من فقد عاشقت نشده بودم ،دچارت شده بودم،مجنونت شده بودم ،شیفته ات شده بودم ،و تو بخشی از قلب من نه٫تمام قلب من بودی!)+

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روانشناس برای حل آسیب‌های روانی اغلب به تحلیل و بررسی ریشه مشکلات در گذشته می‌پردازد و گذشته‌نگر‌ هست

مشاور با مداخله در تصمیم‌گیری به پیشگیری از مسائل مختلف می‌پردازد و بیشتر آینده‌نگر هست

دوش آب سرد اینطوریه که؛به خودت بیا چه غلطی داری با زندگیت میکنی.

مشاوره برای مسائل و مشکلات سطحی و روزمره است. روانشناس برای مشکلات جدی تر هست. البته که برای مشکلات ساده میشه به روانشناس هم رجوع کرد. ولی مثلا شما مشکل اضطراب، افسردگی، اختلافات بزرگ زناشویی داشته باشی از مشاوره نتیجه نمیگیری.

مشاوره واسه روشن شدن ذهن برای تصمیم گیری خوبه

بفرمایید

ببین گلم بستگی به نوع مشکلت دارع 

مشاور سعی می‌کنه مشکلتون رو درک کنه بعد از اون بهت راه حل های میدع و تو انجام میدی بعده چن جلسه اگ دید درست نمیشه خدایی نکرده 

برگه میدع و ارجاع میدع ب روانشناس ایشون هم اول سوال میپرسم بعد طبق اون برات دارو میده که اگ اوکی شدی خوب خب اگ ن بعده چن جلسه روان شناسی و درمانی می‌فرسته .....

ک مشکلت از ریشه شناخته بشه 

حالا بعضی افراد اینجوری حل نمیشه مشکلشون به خاطر همین بستری می‌نویسن براشون البته بهشون روانی نمیگن یا نمیگن تیمارستان 

این افراد مشکل اعصاب دارن و بخش اعصابو روان بستری میشن 

با تغذیه مناسب و روانشناس بهتر میشه اوضاع حالا در مواردی دیگع نیاز ب کارهای دیگه ام هست ولی خو انشالله ک ب اون نمی‌رسه کسی پس توضیح نمیدم 

اما اول از همه خودت بدون مشکلت چیه اگ می‌دونی ،مشاوره ازدواج یا انتخاب رشته یا مثلاً کم حوصلگی ایناس برو مشاور 

ولی اگ می‌دونی خدایی نکرده فکره خودکشی داری یا پانیک یا سادیسم و مازوخیسم و .....بهتره روانشناس مراجعه کنی 

(اگ بت گفتم شما حرف بعدیتم درسته دیگه خودت بفهم چی((🐶))فرضت کردم😁) اگه با نظراتم مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی (،بزنیم جواب نمیدم){{{ببین تو نمیدونی من چیا تجربه کردم ،نمیدونی چیا ب سرم اومده ،نمیدونی چیا کشیدم چ حسایی تجربه کردم ،نظراتی ک میدم لطفا بر اساس سنم قضاوت نکن،من دارم طبق چیزایی ک تجربه کردم نظر میدم }}}     عاشقه رنگه چشاشم ،و صدایه خنده اش مستم میکنه،از موهاش نگم که کله قشنگی های جهان ماله اوناس،مردونگیه صداش آرام بخشه و خلاصه تمام حس های خبع من مربوط ب #اونه از ۱۴۰۲/۲/۱نیستش )💔ببین تو هیچ وقت نفهمیدی ولی همه ای زندگیه من بودی ٫هیچ‌وقت نفهمیدی ولی اگر یه روز نبودی من نفس کشیدنو فراموش میکردم ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی غیره تو کسی نمیومد ب چشمم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من به خاطره تو خیلیارو رد کردم ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من ب خاطر رفتنت اعصابو‌ روانمو از دست دادم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی تو اولینو اخرینه من بودی ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی با بودنت آرامشو اوردع بودی٫هیچ وقت نفهمیدی ولی هر کی پشتت بد گف پاره شد ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من خیلی از کاراتو فهمیدم ولی ب روت نیاوردم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی شده بودی اندازه ای مامانم عزیز٫ هیچ وقت نفهمیدی ولی ب خاطرت دستام خط خطی شد ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من فقد عاشقت نشده بودم ،دچارت شده بودم،مجنونت شده بودم ،شیفته ات شده بودم ،و تو بخشی از قلب من نه٫تمام قلب من بودی!)+
منم تجربه ی خودم رو بگم ، اگر مشکلات تون حاد و جدیه ، روانپزشک از همه بهتره

گلم روانپزشک رو باید روانشناس تشخیص بده سر خود نمیشن

گلم روانپزشک رو باید روانشناس تشخیص بده سر خود نمیشن

اخه مسئله همینه ، نمیگم همه ولی خیلی از روانشناس ها حالا به هر دلیلی که هست ، زیاد تمایلی برای ارجاع به روانپزشک ندارن . درحالی که بعضی موقع ها داستان انقد بیخ پیدا کرده که تا دارو مصرف نشه نتیجه ای حاصل نمیشه

با کلی وصله رو بالم هنوز بلند پروازم.‌‌‌..