2777
2789

بنظرتون رابطه یه دختر و پسر باید چجوری باشه؟ 

هنوز پسرایی هم هستن ک وارد رابطه نشده باشن؟ 

بنظرتون رابطه ای هست ک درخواست....  نکنن؟ 

هرموقع کارشون لنگه میگن دلمون تنگه... 😄😏

آره هست در خواست... نکنن 

با چشم دیدم

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️

این به قدیمی و امروزی بودن ربطی نداره طرز فکرم به روزه ولی مخالفم کلا با این جور روابط

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هردو. یه چیزایی بنظرم هرچقد مدرن باشی بازم برات مهمه. 

رابطه رو نمیدونم. بنظرم نباشه بهتره چون سطحیه فایده ای نداره، یا وابستگی توش ادمو ازبین میبره. 

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
ولی تا اینجایی ک من دیدم پسرا واقعا بی زات شدن درخواست بی جا میکنن از دخترا

همه جا دیدم 

ولی حدود دو سال با یه پسر رل بودم، یکبار درخواست نکرد 

قصدش ازدواج بود، مذهبی هم نبود 

اما با هم نساختیم

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
بنظرت پسرایی هستن ک وارد رابطه نشده باشن؟ 

آره همه جور آدمی هست

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

هنوزم همچين دختر و پسرايي وجود دارن . ولي تعدادشون خيلي كمه . فقط هم خودشون ميتونن همديگه رو شناسايي كنن . فكر كن صد تا پسر صد قلو و يه شكل و يه لباس و كاملا شبيه هم و ... رو كنار هم رديف كنن . بگن يكي شون رل نداشته . اگر تو قبلا رل نزده باشي به راحتي با يه نگاه اون يه نفرو تشخيص ميدي . خدا همچين قدرتي رو بهت ميده . مثل آب خوردن ميتوني پيداش كني . ولي اگر خودت قبلا رل زده باشي امكان نداره بتوني اون يه نفرو تشخيص بدي . اگر خودت تو زندگي هر جوري بودي در بهترين حالت يكي مثل خودت نصيبت ميشه . اگر قبلا 10 بار رل زده باشي پسري نصيبت ميشه كه قبلا 10 بار رل زده .