دلتون نخواد این کیک رو به روش من درآوردی درست کردم و عالی شد 😁 دستور و عکسشو میزارم درست کنید و حالشو ببرید (برای قالب بزرگ که تو عکس مشخص )
۶ عدد تخم مرغ ، وانیل نصف پاکت(یا یک قاشق چ ) ، بکینگ پودر یک پاکت ، روغن مایع ۳ چهارم پیمانه ، شیر یک پیمانه ، گردو و دارچین به اندازه دلخواه ، سیب به اندازه ای که در حالت خلال کف قالب رو بپوشونه ، آرد هم سه پیمانه ولی اگر دیدید در آخر موادتون شل بود یکی دو قاشق اضافه کنید
فر دمای ۱۶۰ تا ۱۷۰ بستگی به نوع دستگاهتون داره روشن کنید و 👇👇👇
تخم مرغها رو کمی هم بزنید بعد وانیل و شکر اضافه کنید و با همزن دو سه دقیقه با دور تند هم بزنید ، روغن و شیر اضافه کنید و چند دقیقه دیگه هم بزنید
آرد و بیکینگ پودر رو سه باز الک کنید و به مواد مایع در سه مرحله و با هم زن دستی خیلی آهسته هم بزنید وقتی آرد مخلوط شد با لیسک آهسته و در حد دورگیری هم بزنید
کف قالب کاغذ روغنی یا با روغن چرب کنید بعد یکم شکر یکدست بپاشید و روش سیبها رو بچینید و روی سیبها کمی دارچین بپاشید ، مواد کیکدرو از وسط آهسته روی سیبها بریزد تا جایی که کل قالب یکدست بشه در آخر قالب رو آهسته یکی دو بار به سطح صاف بکوبید که هوای داخل مواد خارج بشه ،گردو خورد شده بپاشید و تمام ، داخل فر بزارید تا ۳۵ دقیقه در فر باز نکنید بعدش با سیخ چوبی چند جای کیک رو تست کنید اگه نیاز بود ده دقیقه دیگه زمان بدین ، باز هم بستگی به دستگاهتون داره ممکن کمتر یا بیشتر زمان بخواد
من در آخر دو سه دقیقه گریل هم دادم 😁

تکه بالای ظرف روی کیک و پایین زیر کیک ، مزه شیرینی مربایی شده
اگه خیلی شیرین دوست ندارید شکر رو کمتر بریزید