2777
2789
عنوان

یه حرف خواهرانه بهتون بزنم

38 بازدید | 3 پست

بچه ها واقعا واقعا تو هر سنی و هر جایگاهی هستید برای خودتون حد و مرز قائل باشید با همههههه حد و مرز شوخی و لطف کردن و کمک کردن و ....رعایت کنید 

درد و دل نکنید با هیچکس حتی دوستانتون این آدما تا آخر عمر دوست شما نخواهند بود هرکسی باشه ده سال دیگه ممکنه تو زندگی شما نباشه شما خبری از چرخ،گردون ندارید درد و دل با دوستان دقیقا درد و دل با دشمنه که ممکنه بهت حمله کنه ممکنه نکنه اگر مشکل روحی دارید یا نیاز به مشاوره برید تراپیست یا با ۱۴۸۰ تماس بگیرید و صحبت کنید 

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 

حتی اینجام درد و دل نکنین

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

حتی اینجام درد و دل نکنین

اینجا که هزاران بار بدتره یه چیزای میگن به آدم اصلا زندگی طرفو خراب میکنن

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.