2777
2789
عنوان

چطور خواهر شوهر خوبی باشم

259 بازدید | 15 پست

من خیلی داداشم رو قبل از ازدواجش دوسش داشتم محبتی که اون بهم میکرد پدر مادرم نکردن الان بگین چکار کنم که زن داداشم دوستم داشته باشه تا حالا بی احترامی نکرده خیلی زن با سیاستی هست میخوام بدونم عروس ها چطور  خواهر شوهری دوست دارن ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش خیلی میخواد با من مثل یک خواهر باشه  خیلی سوال میپرسه زیادم به خونمون میان یعنی باهاش شوخی ...

عروس و خواهر شوهر هیچوقت نمیتونن خواهر باشن شوخی کن سرد نباش ولی زیاد صمیمی نشو بخوای هر روز ببینیش زنگ بزنی بری خونش باهاش راحت باشی اینجوری همیشه دوست میمونین و احترام ها سرجاشه

کاری به کارشون نداشته باش . من خودم هم خواهر شوهرم از اول توی کار و زندگیشون دخالتی نکردم به هیچ‌وجه . حتی داداشام خونه و ماشین به اسم زنداداشام کردن ما خیلی هم خوشحال شدیم چون عروسامون رو میشناسیم .خیلی ها بهمون تیکه انداختن که حالا خونه به نامشون شده دو فردای دیگه داداشات جاشون کنار خیابونه ولی ما گفتیم اصلا اینجوری نیست . و اینکه یه مسئله رو هر چند ناراحت هم شدی بهش پر و بال ندید بزرگش نکنید . از کنارش بگذرید . بلاخره اخلاقها متفاوته . خانواده ها فرق میکنن باید گذشت کنید تا بهتر بشناسید همو . 

یار خوب تمام ماجراست🍓❤️🍫