2777
2789
عنوان

دخترای خوشگلم عکس فیک🤦‍♀️😂

228 بازدید | 15 پست

قبله اینکه برین مو از ماست بکشین بیرون یکی پرسید کجا عکس گرفتین گفتم خونه خالم که عکاسه 🤦‍♀️😂

اصلا چهره نامزد اونجا معلوم نیست بخواین زوم کنین فوق العاده کیفیت میاد پایین نمیدونم چجوری بررسی کردین💔

دوستان بازم باور نمیکنین دیگه این آدرس پیجمو بدم فالو کنین پست نامزدیو ببینین با تبریکای دوستام و فامیلو 

اینجا دوستام میدونن نی نی سایت دارم میدونن سر اینکه عکسه فیکه بی آبروم نکنین لطفا هر جا پست بزارم ریپ بزنین بگین عه اینکه عکسه فیک گذاشته😂😂

کدوم عکس

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم

کی بهت گفت عکس فیکه

من همه نظرات رو خونده بودم کسی چیزی نگفت

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کی بهت گفت عکس فیکه من همه نظرات رو خونده بودم کسی چیزی نگفت

راستی پیجتو میدی بریم ببینیم؟🥺✨

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

تو تاپیک قبلم تو درخواست دوستیا💔😂

آها غلط کردن گفتن عکس فیکه

جدی؟😍😂 همه عکسام هستن محرمانن  اعتماد کنم؟

بلاخره کسایی هستن که نمیشناسیشون و پیجتو تو اینستا فالو میکنن دیگه

من مثل اونا

کاری نمیخوام با پیجت بکنم که می‌خوام ببینم فقط😂

میگم پیجت بازه؟چون با پیج بابامه نمیتونم فالو کنم فقط میتونم ببینم🥺

ولی قاب عکسه شبیه خودت و نامزدته ها

عکس فیک😂😂😂😂😂😂

(شوخی کردممم)

بلاخره کسایی هستن که نمیشناسیشون و پیجتو تو اینستا فالو میکنن دیگه من مثل اونا کاری نمیخوام با پیج ...

نه 

پیویه پیجم😅

تونستی فالو کنی درخواست بده من میدم پیجمو

ولی قاب عکسه شبیه خودت و نامزدته ها عکس فیک😂😂😂😂😂😂 (شوخی کردممم)

قیافه ها که معلوم نیس😂

صبر کن فردا از امتحان برگردم عکسه سفره هفت سینشون هست عکسه کناره سفرس میدم برات🤣💔

نه گلم اخه حالت چهره شبی همه 

چون شما خالتون و وخنده وچهره پشت سرشون یکیه😅

اره حقیقتا من دوس دارم ببنمتون پس میشه اینستاتون بدین 

تو خصوصی😂

ܩܔ ܣܩیܢܚ݅ܘ ܢ̣ߊ ܢ̣ܫ̇ض ܟܿܝ̇ߺܥ‌‌یܥ‌‌ܩܢ 😅 ️ ๛ܩߊ ܢ̣ܘ ܭܢܚܨ ܭܘ حߊ‌ܠܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ߊ‌ܥ‌‌ܭܨ ܢ̣ܦ̇ܣܩܥ‌‌ ܥߊ‌ܝ̇ߺܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ܩیܥ‌‌ܣیܩ! ️حرف زدن اسو نه‌خ‍‌ـב‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا عمل‌میکنم   خدامیتونه توازعرش به فرش واز فرش به عرش برسونه🥲👌

نه  پیویه پیجم😅 تونستی فالو کنی درخواست بده من میدم پیجمو

ای بابا چقد بد شد

خب نمیشه برای ده مین بازش کنی بیام تو ببینم بعد برم؟