2777
2789
  • خواهر شوهرم۲۰سالشه برادرشوهرمم ۳۳ سالشه
  • بارها شده رفتیم خونشون از اتاقشون بیرون نیومدن  تا سلام کنن  شوهرم رفته اتاقشون اوردشون یا موقع شام و ناهار مادرشوهرم رفته اوردشون
  • برادرشوهرم کلا همیشه حسادتش رو داشت اما تحمل میکردیم همو اما
  • جالبه بدونین که با خواهر شوهرم تابحال مشکلی نداشتم بچه ام نیست ۲۰ سالشه و دانشگاه میره .
  • حتی میاد شام میخوره یکم میشینیم حرف میزنیم بعد میره تو اتاقش موقعیم که ما داریم برمیگردیم اصلا نمیاد خدافظی کنه😲
  • جالبه بدونین مهمونی خونه ما بود فامیلای شوهرم اومدن تو هیچ کدومشون سلام نکردن🤯
  • خودم و خانوادم خیلی اجتماعیم ینی هر جا میرم کلی دوست پیدا میکنم 
  • اهل شوخی و بگو بخندم در عین حال واقعا شخصیت سبکی هم ندارم ۲۴ سالمم هست
  • اینا چرا اینجورین؟شمام تابحال دیدین کساییو که این مدلی باشه شخصیتشون؟
  • نمیدونم باهمه اینجورین یا با من؟
  • حس میکنم بدش میاد ازم اخه جدیدا تو اینستا نه لایکی میکنه نه تولدمو تبریک میگه
  • تازه اگه شوهرمم عکس دونفرمونو بذاره لایک نمیکنش
  • بنظرتون دلیلش چیه؟
  • از موقعیکه جاری دار شدم این جوری شده در صورتیکه جاریمم واقعا رفتاراش خیلی چیپ و بی لوله 
  • با اونم خیلی بد رفتار میکنن
  • ولی قبلا خواهر شوهرم باهام خوب بود در حدیکه باهم میرفتیم خرید و ارایشگاه 
  • ذهنم درگیره نظری چیزی ندارین بدین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۶ سالگی ازدواج کردم اینطور بودم

اصلا نمیرفتم بیرون

به شدت درونگرا و افسرده بودم

به علاوه از جاریمم به دلایلی خوشم نمیومد

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

سلام اینو گفتی یاد خودم افتادم دامادمون اونقد تو عقد می اومد که من همش تو اتاق بودم واقعا سختم بود حوصله نداشتم یا خسته بودم ولی خداییش سلام و خداحفظی رو میکزدم😂😂😂

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

خانواده شوهر منم همین طوری بودن هر وقت می‌رفتیم میرفتن تو اتاق و سلام نمیکردن و نمیومدن بیرون دیگه تا زمانی که ما می‌رفتیم. ما هم یکی دو ساعت مینشستیم. خدا رو شکر ریختشونو دیگه نمی بینم‌ 

هیچی نیست ، چهار تا خواهر زاده های من فقط برای شام و نهار از اتاق میان بیرون همه هم تحصیلکرده کارشناسی و ارشد هستن

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .

منم بعضی وقتا دیرتر میرم سلام میکنم از تایمی که زن داداشم اینا میان دلیلشم یکیش اینه که واقعا مثلا درگیر پروژه دانشگاهم کارمو تموم میکنم بعد میرم یکمم از رفتار زن داداشم خوشم نمیاد با اینکه اونم آدم اجتماعیه خوش رو و مهربونه ولی گاهی خورده شیشه داره و گاهی ی حرفایی میزنه که نمیدونم از منظور یا منظوری نداره ولی حالم ازش بهم میخوره منم خودم آدم اجتماعی ای هستم ولی خب این چیزاهم هست

من بودم ميگفتم شايد مزاحمم خوششون نمياد ميريم اونجا ... ديدم خيلي مجردا مينالن كه چرا مثلا خواهرمون با اينكه ازدواج كرده هي مياد خونه بابامون معذبيم داماد مياد، حالا شماهم عروسبن ديكه اينا هم كار دارن خونه ساكت ميحوان لابد ، اينم شايد همونه🤔 باز نميشه قطعي گفت ، به هر حال به ادب و تربيت ربط داره 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹