2777
2789

دوستان من روز ٢٢ پري بي بي چك گذاشتم ولي منفي بود، همينجا خوندم براي بعضي ها مثبت شده بوده، يعني زود بوده، يا باردار نيستم

سمت چپم درد ميكنه 

دلم ميخواد زودتر بفهمم هست يا نه 

فاالله خيرٌ حافظاً وَ هوَ  أَرحَمُ الرّاحمينَ🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درگیرش نباش من همه ماه از چندروز زودتر میزدم منفی میشد همون ماهی ک توبه کردمو گفتم عمرا دیگه تا عقب بزنم نمیزنم باردار بودم دوروز از موعدم گذشته بود زدم اونم با اصرار بچها ک پرنگ پرنگ بود

saravikijaیعنی دختر اهل ساری.             😊فروغ😊

منم ۴ روزه عقب افتاده .بی بی  گذاشتم منفیه .چون سه دورست دوفاستون مصرف میکنم باید سر موعد میومد.تکرر ادرار دارم .هر لحظه فکر میکنم پری شدم .تا فردا صبر میکنم میرم آز خون .ببینم خدا چی میخواد

خدایا فقط به امید تو. 

[QUOTE=44144540]منم ۴ روزه عقب افتاده .بی بی  گذاشتم منفیه .چون سه دورست دوفاستون مصرف میکنم باید سر موعد میومد ...[/QUOTE]

ان شاالله نتيجه گرفته باشي عزيزم

فاالله خيرٌ حافظاً وَ هوَ  أَرحَمُ الرّاحمينَ🌺

باید صبر کنی تا از موعدت بگذره عزیزم اینطوری هی منفی میشه تو ذوقت میخوره. مت که دیگه این ماه بیخیال شدم تا بعد از مدعدم اگه نشدم بی بی میزنم

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍