2777
2789
عنوان

اعتراف میکنم حسود و عقده ای ام و از پیشرفتای بقیه خوشحال نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسادت یه حس غریزی توی وجود همه ی انسان هاست اما کم وزیاد داره و کنترلش دست خودمونه

بله درسته ، پذیرفتن همین کمک زیادی به آدم میکنه تا اینکه همش بگی فقط من اینطوریم و من بدم و این چیزا 

من فک میکردم من فقط اینطوریم ، وقتی دیدم خیلیا هستن یکم امید گرفتم و شروع کردم به تغییر دادن خودم

منم همینم حتی به کتاب خوندن شوهرم حسودیم میشه

عزیزم باید بپذیری که این ذات من نیست که اینو حس میکنم بلکه ناخودآگاه همه ی آدما این حس رو داره 

این یه احساس غیر ارادیه ، اولش باید بپذیری که خودت نمیخوای اینطوری باشی و این ناخودآگاهته که این احساس رو در تو ایجاد میکنه 

هر کی پیشرفت میکنه حتی شده زورکی به خودت بگو خیلی خوشحالم براش ، نوش جونش ، مبارکش و اینجور حرفا بعد یه مدت واقعی میشن باور کن 

به خدا توکل کن ، از خودش کمک بخواه با اخلاص ، به خودش قسم کمکت میکنه 

خودتو مقایسه نکن ، حکمت خدا رو بپذیر که خودش بهتر میدونه چه چیزی رو چه موقع و به چه کسی بده ، مطمئن باش حق تو هم محفوظه و سر وقت برات فرستاده میشه 

توصیه های اولین تاپیکمم بخون ، خیلیا نظر دادن و مفیدن

مهم نیس منم حس خاصی نمیگیرم از پیشرفت بقیه بدشونو نمیخواما ولی حسی هم ندارم خودم مهمم😂

من همش خودخوری میکردم که تو حسودی عقده‌ای هستی بخاطر همین خدا کمکت نمی‌کنه 

الان خیلیییییی بهترم 

کاش همه جرأت شما را داشتند و عیب های خود را پیدا می کردند و در صدد رفع آن ها بودند  و جرأت باز ...

من واقعا دلم میخواست عوض شم به این خاطر گفتم که بقیه راهکاراشون و نظراتشونو بهم بگن ، با اینکه خیلیا دلمو شکستن اما نظرات مفید بقیه خیلی بیشتر بود و کمکم کرد

بازم خوبه كه تو داري اعتراف ميكني . اكثر ما از جمله خود من اين حسادت تو وجودمون هست . 

خب طبیعیه ، بیشترشم بخاطر مقایسه هاست 

این یه احساس غیر ارادیه ، اولش باید بپذیری که خودت نمیخوای اینطوری باشی و این ناخودآگاهته که این احساس رو در تو ایجاد میکنه 

هر کی پیشرفت میکنه حتی شده زورکی به خودت بگو خیلی خوشحالم براش ، نوش جونش ، مبارکش و اینجور حرفا بعد یه مدت واقعی میشن باور کن 

به خدا توکل کن ، از خودش کمک بخواه با اخلاص ، به خودش قسم کمکت میکنه 

خودتو مقایسه نکن ، حکمت خدا رو بپذیر که خودش بهتر میدونه چه چیزی رو چه موقع و به چه کسی بده ، مطمئن باش حق تو هم محفوظه و سر وقت برات فرستاده میشه 

توصیه های اولین تاپیکمم بخون ، خیلیا نظر دادن و مفیدن

باید بهت بگم همه ادمها همچین احساساتی دارن اما با خودشون صادق نیستن و میگن نه ما نیستیم .عمرا کسی پی ...

بله باید باهاش جنگید و نذاشت کل زندگی رو داغون کنه

در جوانی جان گرگت را بگیر 

وای اگر این گرگ گردد با تو پیر 

هر کس پیشرفت میکنه من بیشتر از-خودش خوشحال میشم... از-بچگی اینجور بودم. از شادی دیگران لذت میبرم. از درد و رنجشون داغون میشم.

حقیقتن دوس نداشتم اینجور بودم.

نمیدونی جقدرررررر اسیب میبینم... برا ناراحتی دیگزان غصخ میخورم

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

هر کس پیشرفت میکنه من بیشتر از-خودش خوشحال میشم... از-بچگی اینجور بودم. از شادی دیگران لذت میبرم. از ...

آفرین و خداروشکر بابت ابن احساست 

منم از همون اول از درد و رنج بقیه گریه میکردم یه جورایی احساساتم تناقض داشت ، هم ناراحت میشدم هم میگفتم ديدی تو تنها رنج نمیکشی و یه جورایی دلم خنک میشد 

من رشته بیمارستانی میخونم ، شاید باورت نشه برا تک تک مریضا اشک میزیختم ، تو بخش سرطان که میرفتیم کارم همش گریه بود 

ولی الان رویه دیگه ای برا احساساتم پیش گرفتم ...