2777
2789

چرا نی نی سایت امکان حذف تاپیک رو به کاربرها نمیده؟! شاید کسی بخاطر یه تاپیک اگه آشنا ببینه مشکلی براش پیش بیاد

میگن حتی با تعلیق و حذف کاربزی بازم تاپیک ها میمونه

کاربرای عزیز لطفا همه نی نی یار رو تگ کنید و اعتراض تونو نسبت به این مسئله بگید

اگرم احترام نمیذارن به ما و باوجود این همه انتقاد نسبت به این مورد همچنان اهمیت نمیدن پس ماهم به نشانه اعتراض یه مدت هیچ فعالیتی تو این سایت نداشته باشیم

حقیقتا من مشکلی ندارم

اتفاقا خوبه ادم بعضی کاربرارو بشناسه که خالی نبندن هی

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیکای خصوصی رو بدین حذف میکنن 

منی که تاپیک نمیزنم مشکلی ندارم

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

حقیقتا من مشکلی ندارم اتفاقا خوبه ادم بعضی کاربرارو بشناسه که خالی نبندن هی

عزیزم شما فرض کن کلی از خانواده همسر یا مشکلات خصوصی تاپیک زدی یه آشنا کاربری تو بشناسه،دوست داری همشونو بخونه؟

من کار به قانون نی نی سایت ندارم اینجا که خیلی زور میگن ولی سوالم اینه که چطوری میتونید مسائلی که براتون مهم و خصوصیه تو یه جای عمومی که هیچ کس و نمیشناسید در موردس تاپیک بزنید که بعد استرس پاک کردنش و داشته باشید 

و خدایی که در این نزدیکی ست...لای این شب بوها....پای آن کاج بلند..روی آگاهی آب ...روی قانون گیاه

حذف تاپیک نخواستیم حداقل همون روش قبل رو بزارن ک تاپیک حذف تاپیک بود

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍