2777
2789

سلام دوستان

دو ساله خونمون تو خردادماه که میشه پر از پشه میشه ، از این پشه درشت ها که پاهای بلند دارن و نیش میزن

هر چند دقیقه یکبار قرص میسوزونم بازم دوباره پر میشن

روزی ۱۰۰ تا ۲۰۰تا داریم

تمام پنجره ها توری دارن در فاضلابها هم بستع اند و چاه بست دارن تو چاهها مرتب نفت میریزیم

نمیددنم از کجا میان تو رو خدا اگه کسی چیزی به ذهنش میرسه و میتونه کمک کنه بگه

ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسته ست همه حا پس از کجامیان؟ لابد ی جایی باز میمونه. حشره کش بزن ازونا  ک بدون بو

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بسته ست همه حا پس از کجامیان؟ لابد ی جایی باز میمونه. حشره کش بزن ازونا  ک بدون بو

خودمم تو همین موندم دیگه

نمیدونم از کجا میان تو

دارم دیوونه میشم

این قرصها هم ضرر دارن سرطانزا هستن دخترم هم چهارسالشه خیلی ناراحتم مدام در معرض دود قرصه

خونتو پیف پاف قرمز بزن در حد خفگی بعدم برو بیرون 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

منم همین مشکلی دارم

بعد اصلا پشه های خونمون غیر عادین

من هیچ جا انقد پشه کارم نمیگره حتی اگ پشه باشه من نمی‌دونم اینا عین زامبین 

ما شبا از ترس اینکه نیان تو اتاق خواب درو می‌بندیم دونه دونه میکشیمشون ولی خدا شاهده نمی‌دونم از کجا میان داخل اتاق

دیشب تا ساعت پنج صبح نخوابیدم همش وسط خوابو بیدار بلند میشدم چراغ روشن میکردم پشه میکشم

بعد آنقدر عصبی میشم ک تا حد مرگ با مکش کش میزنمشون تمام درو دیوار لک شده

مستاجرم هستیم

این خونه رو خیلی دوست دارم ولی از خدامه باند شم از اینجا فقط بخاطر پشه

چون حتی تو زمستون ک اصلا پشه وجود نداره ما خونمون پشه هست