2777
2789
عنوان

با چه هدفی رل میزنین؟

284 بازدید | 25 پست

طرم 30 سالگی ازدواج میکنه بعد 20 سال زندگی تو 50 سالگی میفهمه به درد هم نمیخورن طلاق میگیرن  

بعد دختر 15.16 ساله میره رل میزنه هر بار کات میکنه یه تایمی گریه میکنه بعد میگه به دردم نخورد 

هفته بعد با یکی رل میزنه میگه دیگه جدی جدی عاشق اینم مجدد این روند عاشق و فارق شدن تکرار میشه 5بار 6 بار یا حتی بیشتر 

البته مخصوص سن نیست واقعا حتی به خانم 25 ساله هم انجامش میده و واقعا احمقه 

چند بار قراره با چند نفر باشین تا واقعا بیاد اون روزی که زندگی مشترک بسازید ؟

نمیفهمم...

واقعا بگید هدفتون از این کار چیه شاید قانع بشم  

قانون طبیعت  

تا کشف نشه و تجربه نشه نمیشه به اگاهی رسید ✌🏿🙂

زن=مرد ʙᴇ ᴀ ʟɪɢʜᴛ ɪɴ ᴛʜᴇ ᴍɪᴅꜱᴛ ᴏꜰ ᴅᴀʀᴋɴᴇꜱꜱ  #صلح🤍🕊 𝗹𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗳𝗼𝗿 𝗮 𝗻𝗲𝘄 𝗺𝗲 (: 🪐                                    Vegan

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قانون طبیعت   تا کشف نشه و تجربه نشه نمیشه به اگاهی رسید ✌🏿🙂

گاهی کشف میشه تجربه هم میشه اما باز به خریت ادامه میدن

یک بار دوببار اخه ده باااار  

بقیه رونمیدونم اماخودم اون زمان یجورسرگرمی بودواسم ک الان بش فک‌میکنم همون سرگرمی عذاب وجدانه بیشتر

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

بعضیا الکی رل میزنن که سرگرم بشن

بعضیا برا آشنایی ازدواج رل میزنن و اتفاقا انتخاب درستی میکنن و خوشبخت میشن چون آشنایی قبلی هست از کم و کاست هم خبر دارن و همو پذیرفتن

گاهی کشف میشه تجربه هم میشه اما باز به خریت ادامه میدن یک بار دوببار اخه ده باااار    

زندگی شخصی خودشونه قرار نیس همه ادما مثل هم باشن   

زن=مرد ʙᴇ ᴀ ʟɪɢʜᴛ ɪɴ ᴛʜᴇ ᴍɪᴅꜱᴛ ᴏꜰ ᴅᴀʀᴋɴᴇꜱꜱ  #صلح🤍🕊 𝗹𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗳𝗼𝗿 𝗮 𝗻𝗲𝘄 𝗺𝗲 (: 🪐                                    Vegan
نمی دونم  ولی منم در حال حاضر دوسپسر میخام😁😂😂😂😂😂😂

ببین ادم نیاز به پارتنر داره اما یه رابطه سمی نه 

رابطه ای که تو مجبوی تا 2 شب بیدار باشی به درست نرسی بابت هر چیزی جواب پس بدی خیانت ببینی استرس تنهایی داشته باشی استرس اینو داشته باشی که خانواده بفهمن 

این رابطه نیست زهر ماره 

من کلن س بار رل زدم  سومی رلمم چهارساله باهاشم عاشقشم بنظرم زندگی دیگران ب ما ربطی نداره دلی ...

دختر خودتو نابود نکن 

درسته دیگران مهم نیستن اره اما همه چیز به سادگی رل زدن نیست 

حرفای من برات کوچیکترین اهمیتی نداره ولی وقتی این رابطت هم تموم شد حرف منو یادت بیار

دختر خودتو نابود نکن  درسته دیگران مهم نیستن اره اما همه چیز به سادگی رل زدن نیست  حرفای ...

رابطم تموم شه؟🤣

مادرامون درجریان رابطمون هستن اگه خدا بخواد درس من تموم شه مال هم میشیم:)

بجا این خودتو غرق در زندگی دیگران کنی سعی کن فکرتو درگیر پیشرفت خودت کنی😑

شایدطرف بخوادهرزه بشه ب منو تو چه اخه؟

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

نمیدونم ولی هدف ما ازدواج بود 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇