2777
2789
عنوان

با چه هدفی رل میزنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 25 پست
نمیدونم ولی هدف ما ازدواج بود 

ببین میدونی با هدف ازدواج و یه تایم کم و با درجریان بودن خانواده ها اوکیه داستان منم همین بود 

ولی طرف صحبتم اینایی بود که توی یک ماه سه بار عاشق میشن چهار بار فارغ تکلیفشون با خودشون معلوم نیست

ببین میدونی با هدف ازدواج و یه تایم کم و با درجریان بودن خانواده ها اوکیه داستان منم همین بود  ...

آره واقعا 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهت حق میدم نتونی درست حرف بزنی

ولی من ب توحق نمیدم سرتو فرو کنی تو زندگی دیگران

همین که بدون شناخت اومدی گفتی چهارسال رابطتت تهش تموم میشه میرسی ب حرف من فهمیدم فقط قصد داری فاز نصیحت برداری فکرکنی عاقلی😂(چون تو یه درصد حتی نمیتونستی احتمال بدی مادرای ما درجریان رابطمون هستن چون یه درصد نمیتونستی حدس بزنی بعدتموم شدن درسم قراره نامزدکنیم کسی که اینقدر راحت قضاوت میکنه اصلا ارزش نذاره بشینی به حرفاش گوش بدی)

باشه خانم عاقل شما بهترمیدونی

فقط سرتو از زندگی بقیه بکش بیرون

هرکسی رابطش به خودش ربط داره

ازدواج با رل زدن زمین تا اسمون فرق داره ازدواج کنی مجبوری پای تک تک اخلاقای بد طرف بمونی چون نمیخوای مهر طلاق بخوره توشناسنامت

ولی وقتی با طرف رلی تا ی اشتباه جبران ناپذیر کنه میتونی راحت ولش کنی

قرارنیست بقیه تاتهش بایکی رل بمونن چون کلی زمان میبره یکیو بشناسی چون انتخابای قبلیت گندزدی قرارنیست بازم وارد رابطه نشدی حتی اگه همون خانم۲۵ساله میگی پونصدتام رل بزنه ب خودش ربط داره

بهتره بگم زندگی خودشه صلاح زندگی خودشو بهترمیدونه

و اونقدر بدبخت نیست بخاطر چندتا ادم ب درد نخور دیگ وارد رابطه نشه

بازم بیشک حرف خودتومیزنی پس بیخیال ریپ نزن 

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

ببین میدونی با هدف ازدواج و یه تایم کم و با درجریان بودن خانواده ها اوکیه داستان منم همین بود  ...

حالا این که چیزی نیس دختر برادرشوهرم با دختره من دوسته و حرفاشو بهش میزنه همزمان با 6 تا پسر دوسته و به همشون گفته فقط با تو در تماسم... گفته بلاخره از تو این 6 تا یکیش همسرم میشه

حالا این که چیزی نیس دختر برادرشوهرم با دختره من دوسته و حرفاشو بهش میزنه همزمان با 6 تا پسر دوسته و ...

یا جد سادات  چندسالشههههههههههههههه؟بخدا داره اسیب میزنه به خودش و روح و روانش 

بعد 18 سالگی داشت رفیق پسر درحد همگلاسی وگفت و گوی ساده اوکیه ولی رل زدن اونم اینطوریییییییییییییییی؟

اتفاقا جاریمم خبر داره و میبرش سر قرار... اینا شانس دارن 

شانس ندارن بنظرم خانواده احمق دارن 

مگم که رفیق پسر ساده خب اوکیه منم دارم با اینکه شوهر دارم میریم بیرون میگیم میخندیم همین ولی وقتی احساسات ادم واردش بشه ضربه بدی میزنه

یعنط شما با وجود شوهر با دوست پسره معمولیت میری بیرون؟ 

اره 

ولی شوهرمم هست میاد باهام معمولا چون رفیقایی که باهاشون صمیمیم رفیقای شوهرمن برا همین اکیپی که هستیم با شوهرم میریم باغ و کافه و.. ولی خب باز یه سریا هستن همکلاسی منن و شوهرم نمیشناسه با اونا زیاد صمیمی نیستم بیشتر برای درس خوندن یا کار میرم