2777
2789

شوهرم پارسال بهم خیانت جنسی کرد فهمیدم در حضور مادرم قول داد قسم خورد بخاطر بچها آدم شه و تکرار نکنه حالا امسال دوباره مچشو با زن خراب و پولی تو ماشین گرفتم برای زنه خرید کرده و رابطه داشتن😭زنگ زدم به مادرم گفتم این آدم بشو نیس بیا تکلیف منو روشن کن (چون مادرم خیلی ضدزن هست طلاقو بد میدونه وکلا پشت شوهرمه وشیرش میکنه و میگه همین که خرجتو میده بسه ) انقد طرفداری شوهرمو کرده که شوهرم تو روم میگه خانوادت نمیخوانت کجارو داری بری😭

سه ماهه تو خونمون جنگ و دعواس تصمیمم طلاقه ولی کسی حمایتم نمیکنه شوهرم با این که خیانت کاره طلبکارم هس زنگ زد به مادرم که فردا دخترتونو میارم دیگه نمیتونم تحملش کنم سه ماهه که قهره مادرمم گفت من حوصله ندارم اینجا نیاریش هر غلطی میکنیین خودتون بکنیین 😭😭

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

بچه هاتو بنداز گردن خودِ بی‌صفته شل تنبونش

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای از این مادر😔

خدا کمکت کنه عزیزم

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

عزیزم طلاق بگیر حتی یه درصدم خودتو ناراحت نکن خونه مادرتم نرو یکم مهریتو بگیر خونه رهن کن برو سر یه کاری هرکاری که میخواد باشه و زندگی کن و سعی کن از زندگیت لذت ببری و تمام 

هر طوریه طلاق بگیر به مادرت بگو چندماه اونجا میمونم میرم سر کار پول اجاره یه خونه نقلی رو در میارم و میرم و هیچوقت رفتار مادرت درست زمانی که نیاز به کمک داشتی یادت نره مهریه ات چقدره راستی؟

انقد عصبی شدم دست خودم نبود 

زنگ زدم با دعوا به مادرم گفتم مگه من بچت نیستم 😭

چرا پشتم نیستی 😭

اونم چند تا چرت و پرت گفت که طلاق بده میخای بعدش چیکار کنی حتی اگه رو زن گرفتی شوهرتو کاری از دستت برنمیاد 😭بدون خداحافظی گوشیو روم قطع کرد 

منم عصبی شدم دوباره زنگ زدم بهش گفتم من دیگه خونتون نمیام ولی تو هم دیگه حق نداری بیای خونم 😔

مادربزرگی چیزی نداری؟ عمه؟

چرا دارم ولی اخه وقتی خانوادم منو گردن نمیگیرن اونا دیگه میخان برام چیکار کنن