صبورا_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 849 عنوان کیا الان میخوان خونه تمیز کنن؟ بیایین بگین در چه حالین 388 بازدید | 32 پست چیکارا میکنید خونه رو اکثرا چه ساعاتی تمیز میکنیدمن خودم همیشه صبح ها تمیز میکردم ولی امروز بدنم درد میکرد الان میخوام یکم گردگیری و جارو بکشمشما در چه حالید «خدا زمین رو گرد آفریده تا به آدما بگه همون لحظهای که فکر میکنی به آخر دنیا رسیدی، درست در نقطهی آغاز هستی.» 1403/03/09 | 17:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یک_عدد_کیکم عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 577 من مربا گذاشتم مربای توت فرنگی با اش رشته خونه هم باید گردگیری کنم با جارو برقی چند تا ظرف هم تو سینکه باید اونا رو بشورم
صبورا_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 849 دارم شام میپزم خونه هم تمیززززز چند روزه انقدر کسلم اصلا نتونستم به خونه برسمچی میپزی «خدا زمین رو گرد آفریده تا به آدما بگه همون لحظهای که فکر میکنی به آخر دنیا رسیدی، درست در نقطهی آغاز هستی.»
_asentra_ عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 14541 اتاقمو میخوام مرتب کنملباسامو انداختم لباس شویی دارم نفس تازه میکنم 😂😂😂 ENTJ OFF
آتنههههههه عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 10698 الان لباس هارو دو دور ریختم ماشین پهن کردمحمام و دسشویی رو برق انداختم ظرف های ناهار شستمالان جارو برقی گرد گیری دستمال کشی سرامیک و شام مونده میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده
آلبالوو۱ عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 4423 صبح جارو کردم،فقط ظرف دارم بشورم،شامم کتلته آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
صبورا_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 849 من مربا گذاشتم مربای توت فرنگی با اش رشته خونه هم باید گردگیری کنم با جارو برقی ... به به نوش جونتونمن شام نذاشتم اصلا حال و حوصله ندارم تاپیک زدم انگیزه بگیرم برم کارامو بکنم «خدا زمین رو گرد آفریده تا به آدما بگه همون لحظهای که فکر میکنی به آخر دنیا رسیدی، درست در نقطهی آغاز هستی.»
یک_عدد_کیکم عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 577 به به نوش جونتون من شام نذاشتم اصلا حال و حوصله ندارم تاپیک زدم انگیزه بگیرم برم کارامو بکنم وای خوب شد زدی منم نیاز داشتم
صبورا_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 849 اتاقمو میخوام مرتب کنم لباسامو انداختم لباس شویی دارم نفس تازه میکنم 😂😂😂 منم لباسارو انداختم لباسشویی دوتام پتو باید بندازم اینا تموم شن تمیزی رو دوس دارم ولی خیلی بی حال شدم «خدا زمین رو گرد آفریده تا به آدما بگه همون لحظهای که فکر میکنی به آخر دنیا رسیدی، درست در نقطهی آغاز هستی.»
ملییییییی عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 6905 چند روزه انقدر کسلم اصلا نتونستم به خونه برسم چی میپزی لوبیا پلو
_asentra_ عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 14541 منم لباسارو انداختم لباسشویی دوتام پتو باید بندازم اینا تموم شن تمیزی رو دوس دارم ولی خیلی بی حال شد ... منممممممم قفسه های کتابخونه م مونده مرتبی شون:| ENTJ OFF
صبورا_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 849 الان لباس هارو دو دور ریختم ماشین پهن کردم حمام و دسشویی رو برق انداختم ظرف های ناهار شستم ... کاش هر روز یه تاپیک اینجوری بود انگیزه میگرفتیم کارامونو میکردیم الام دلم خواست دستشویی رو هم بشورم «خدا زمین رو گرد آفریده تا به آدما بگه همون لحظهای که فکر میکنی به آخر دنیا رسیدی، درست در نقطهی آغاز هستی.»
صبورا_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 849 صبح جارو کردم،فقط ظرف دارم بشورم،شامم کتلته نوش جونتون چند روز یه بار جارو میکشید «خدا زمین رو گرد آفریده تا به آدما بگه همون لحظهای که فکر میکنی به آخر دنیا رسیدی، درست در نقطهی آغاز هستی.»