2777
2789

من می‌خوام ناخن کاری شروع کنم برم کلاس و اینا خیلی علاقه دارم یاد بگیرم و می‌خوام یه منبع درآمدی هم برام باشه چون الان برای یادگیریش قراره کلی خرج کنم

اما خیلیا میگن ناخن کاری دیگه بازار کار قبل رو نداره و الان تقریبا همه ناخن کار شدن 

نظر شما چیه؟؟؟.

اشباع شده

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل اینه که ناخنکار معمولی و غیرحرفه ای تا دلت بخواد زیاده

اگرم بخوای واردش بشی باید حرفه ای باشی و کارت کار خاص باشه تا دیده بشی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من رفتم یاد گرفتم

اولا هزینه ش بسیار بالاست نسب ب کارای دیگه مثل میکرو ابرو و مژه

دوما باید خیلی کار کنی ک بتونی حرفه ای جای خوب کار کنی با حقوق خوب

سوما وسیله زیاد داره و با اینکه من الان کلی هزینه کردم باز کلی وسایل هس ک هر روز داره اضافه میشه

چهارما اینکه کار با خانما خیلی سخته ینی دو ساعت وقت براش میزاری میخواد چندرقاز بده و کلی ام ایراد میگیره

بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊

بعنوان یه ناخن کار اسبق

تا یکسال فکر سود و درآمد نداشته باش.

چون با یبار کلاس رفتن ناخون کار نمیشی هرچندماه یبار باید بری آپدیت شی.

هزینه سوهان برقی،دستگاه uv خوب،یعالمه لاکژل،قلمو،پودر ،ژل،دیزاین و..... هست.

ببین مشتری لاک قرمز مایل به طوسی نشون میده باید داشته باشی.

خیلی هزینه بره خیلی جانکاهه خسته کنندست اولاش که هنوز راه نیفتادی مدل پیدا نمیشه وای اصن یادش افتادم حالم بد شد🫠

بعنوان یه ناخن کار اسبق تا یکسال فکر سود و درآمد نداشته باش. چون با یبار کلاس رفتن ناخون کار نمیشی ...

من قراره حدود یکماه برم پیش یه ناخن کار بصورت خصوصی یاد بگیرم بعد برم آموزشگاه و دنبال مدرک

یعنی اینقدر بده؟🥺

با علاقه خودم چیکار کنم

من قراره حدود یکماه برم پیش یه ناخن کار بصورت خصوصی یاد بگیرم بعد برم آموزشگاه و دنبال مدرک یعنی ای ...

من ۶ماه دهنم سرویس شد.

سه جا رفتم آپدیت شدم.

۱۰۰تا لاکژل داشتم بازم کم بود.

مشتری میرفت کشتی میگرفت با ناخون داغووون میومد میگف کنده شده میگفتم بابا دور ناخونت خونریزی کرده دستت لای چیزی گیر کرده گردن نمیگرفت.

پول اجاره میز و سالن هست.تا جا بیفتی پوستت کندست هی غر میزنن هی ایراد میگیرن هی میگن کجه شله قرینه نیست پول همرام نیست شوهرم گفته رنگش بده پاک کن یکی دیگه بزن.

ینی من برگردم عقب عمرا برم سمتش خیلی خورد شدم واقعا.