سلام من تنبلی تخمدان دارم میخوام بدونم روز تخمک گذاریمو چطوری پیدا کنم خیلی وقته در حال اقدامم بیشتر از دو سال هست اما هنوز باردار نشدم هیچ مشکل دیگهای جز تنبلی تخمدان ندارم شوهرمم کاملا سالمه
گلوکوفاژ میخورم و گاهی پریودم بیش از ده روز عقب میفته
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تنبلی ها تخمک گذاری منظم ندارن و خیلی از ماه ها هم کلا ندارن
برای همین میگن توی هیچ رابطه ای جلوگیری نکنن شاید یه تخمکی ازاد بشه و بگیره
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
امضامو بخون خواستی راهنماییت میکنم که چه کارکنی گلم
خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج.
من پلی کیستیکم میگن تنها راهش پرهیزه دارو گیاهی داره😕اخه لاغرم
آره داره عزیزم.درخواست بده لینک گروهم و میفرستم بیاتوگروه تااونجا راهنماییت کنم چه کارکنی گلم
خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج.
تلگرام و اینها ندارم متاسفانه نمیشه همینجا بگین بقیه هم استفاده کنن
ایتا دارم من