2777
2789

خصوصیات خوبی داره مثل اینکه توی جمع بهم احترام میزاره ، هر چیزی دوستدارم برام میخره ، پول توجیبی بهم میده ، با خانوادم رابطش خیلی خوبه ، خانوادش اصلا کاری باهام ندارن اگه چیزیم بگن خودش جوابشونو میده ، خیلی بغلم میکنه در طول روز ، توی رابطه جنسی خوبه ، باهام بیرون میاد وقتی خودش هست،  اما بدیاش یه ادم بشدت عصبی با کلی افکار منفی و خطرناکه همش بهم میگه بچه ای درصورتی که من خیلی بیشتراز سنم حرف میدونم خیلی برنامه ریزی دارم و زندگیو تودست دارم تا حدودی... میگه زنای ۳۰به بالا پختن اینم بگم بازنای متاهل زیاد رفیق میشدو( رابطه جنسی +) داشته باهاشون اینم بعدا فهمیدم که با بدبختی باهاشون کنار اومدم وقتی اینو میگه کلی اعصابم بهم میریزه سرو صدا راه میندازم خیلی ادم بددلیه میگم میخوام برم خونه مادرم میگه خب وایسا کارو تعطیل کنم بیام تورو ببرم بعد خودم برمیگردم سرکار  از سرکارتا خونه رفت برگشت۳ساعته بهش میگم عزیزم تو سرکاری کارکن پول دربیارمن خودم میتونم برم اسنپ میگیرم یا خودت اسنپ بگیر برام فرقی نداره من بجز تو هیچ مردیو نمیبینم ، خیلی سرسنگین میرم میام خودم از پس خودم برمیام این این حرفاااااا و ولی اصلا قانع بشو نیست نمیتونم حتی یه خرید ساده برم نه باشگاهی ، نه درسی ، میگم میخوام برم کارکنم میگه اگه رفتی اتفاقی افتاد برات تاوان بدی باید بدی چون معتقده 80%ادمایی که میرن سرکارن ج ..دن ، میگه خطایی ازت ببینم کسی بهت پیامی بده یا کاری بکنی نمیکشمت زیبایتو ازت میگیرم ، با یه سوزن فلجت میکنم، با کسی گرم نگیر  و،،،توی عروسیا نمیبرم توی مراسما نمیبرم ، مسافرت نمیبرم بجز یه رژ ساده نمیتونم ارایش کنم اگه ارایش کنم قهر میکنه قیافه میگیره شماره هیچ دوستی ندارم هیچ فامیلی بجز خانوادم و خانوادش شمارمو ندارن ، میگه اصلا نباید بچه بیاری اگه اوردی مسولیتش کامل با خودته من از بچه متنفرم حتی با مادریا خواهرمم نمیتونم برم خریدی جایی حتماباید خود‌ش باشه ، گوشیمو همش چک میکنه از پیام بگیرتا اینستا گرام تا سطل زباله ،دست بزنم داره دوسه باری کتکم زده و دستو پامو بست گذاشتم توی اتاق تاریک اجازه خوردن یسری غذا هارو ندارم همش غر میزنه اینو نخور اونو بخور منم مجبورم غذاهایی که دوسدارمو قایمکی درست کنم بخورم ، با مشاوره هم صحبت کردم میگه طلاق بگیر اختلال روانی داره میگه این زنگ خطره یه روزی بلایی سرت میاره گفت باباتو بیار رو خط باهاش صحبت کنم بهش بگم این مرد برای ادامه زندگی خوب نیست 

خواهشا خواهرانه کمکم بدین بنظرتون طلاق بگیرم؟

حقو ولش ادب فداش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

«شوهرم من خیلی آدم خوبیه.»

...

«دست بزنم داره دوسه باری کتکم زده و دستو پامو بست گذاشتم توی اتاق تاریک اجازه خوردن یسری غذا هارو ندارم همش غر میزنه اینو نخور اونو بخور منم مجبورم غذاهایی که دوسدارمو قایمکی درست کنم بخورم ،»

همیشه حقیقت پایین های نوشته هست. این خوب نبود شیطان بود.

کاربری دست ۷ نفره. ❕

منم شوهرم دقیییقا همین بود بعد ۱۷سال نورمال شده 

حالا دیگه نه دوستی واسم مونده نه دل و دماغی برای تفریح و بیرون

البته همسر شما عصبی هستن و نیاز به درمان دارن

ولی اینو بدون گل بی خار نداریم مرد بدون ایراد هم نداریم 

منم شوهرم دقیییقا همین بود بعد ۱۷سال نورمال شده  حالا دیگه نه دوستی واسم مونده نه دل و دماغی ب ...

چجوری تونستی بمونی؟من همش میزنه به سرم وسایلمو جمع کنم فرارکنم

حقو ولش ادب فداش
منم شوهرم دقیییقا همین بود بعد ۱۷سال نورمال شده  حالا دیگه نه دوستی واسم مونده نه دل و دماغی ب ...

عزیزم از نظر شما اینا ایراده؟؟

ایراد یعنی دهن بین بودن 

یا مثلا یه رفتار های ریز 

خیانت 

کتک 

شک زیاد 

بد دل 

مریصی اعصاب  باور کن کدوم شوهری دست زنش رو می بنده میزازه تو کمد 

اینا ایراد نیست جانم، اینا خودکشی هست.   

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

ناعقلی نکنی 

برو با پدرت حرف بزن. مشکلت رو بگو. 

چند سالته 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

با همه چیش کنار اومدم جز دست و پا بستن و گذاشتن تو اتاق تاریک ...خیلی وحشتناکه.... همسرت چون گذشته بدی داشته و با زنای متاهل در ارتباط بوده وحشت داره که کسی هم سراغ زن خودش بیاد ....و اینکه اقرار می‌کنه به این موضوع اینم خیلی بد و وحشتناکه....به نظرم اگر پشتیبان داری و خانوادت حمایتت میکنن براش شرط و شروط تعیین کن 

ضمنا حواست هم باشه اگر حق طلاق نداری این دلایلی که گفتی متاسفانه با وجود ناراحت کننده بودنشون برای دادگاه قابل قبول نیست مگر اینکه اختلال روانیش از طریق دادگاه ثابت بشه 

پس اگر میخوای اقدام کنی باید دست پر بری جلو وگرنه پلهای پشت سرت هم خراب میشه 

عاشق بودم و خام

صبرمم زیاد بود

مامانم هم با اینکه کارمند بود با تمام مشکلاتی که با بابام داشتن و از  دو دنیای متفاوت بودن کنار پدرم موند 

خب همه اینا باعث شد منم تحمل کنم