2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز روز چشم رنگیاست 

روزتون مبارک چشم خوشگلا ☺️☺️☺️☺️🤩🤩🤩

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

عجب ژستی یه دفه فک کردم لایه گل هایی 😐😂

😐😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

فرستادم عزیزم فقط تلاش کن تا برسی با دعا وصلوات نیست همه چی به خودت بستگی داره

خیلی تلاش کردم و دادم تلاش می‌کنم ولی خب همیشه هم دارم دعا میکنم چون واقعا دوسش دارم نمیخوام حسرتش تو دلم بمونه

الحمدالله حمدا کثیرا 🤍

خیلی تلاش کردم و دادم تلاش می‌کنم ولی خب همیشه هم دارم دعا میکنم چون واقعا دوسش دارم نمیخوام حسرتش ت ...

اگه به تلاش هات ادامه بدی مطمعن باش میشه ولب دوطرفه بودنم شرطه من خودم با هزار بدبختی به عشقم رسیدم الان تو همه سختیام با فکر اینکه حسرتشو تو دلم نذاشتم لبخند رو لبام میشینه ایشالاع بهش میرسی