فکر کنم اینجا ب معنی معاینه کردن باشه. اما تفحص ک به معنی جستجو و کاوش میشه.
✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فحص یعنی معاینه کرد ولی با توجه به شناسه واینکه قبل اسم اومده نمی دونم مفرده یا جمع
یادمه اول جمله فعل باید مفرد میومد
✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨
نه ین که شناسه انت مونث هستش مفرده ولی یه قانونی داره که جمع مینی میشه اونو نمی دونم
راس میگی، یادم رفت ین تو اسم جمعه، این ک فعله🥲 ببین این جمله دستوریه،