2777
2789

فکر کنم اینجا ب معنی معاینه کردن باشه. اما تفحص ک به معنی جستجو و کاوش میشه.

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم اینجا ب معنی معاینه کردن باشه. اما تفحص ک به معنی جستجو و کاوش میشه.

فحص یعنی معاینه کرد ولی با توجه به شناسه واینکه قبل اسم اومده نمی دونم مفرده یا جمع

فحص یعنی معاینه کرد ولی با توجه به شناسه واینکه قبل اسم اومده نمی دونم مفرده یا جمع

یادمه اول جمله فعل باید مفرد میومد

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨
از کجا متوجه شدین جمعه ومیشه معاینه می کنید؟

اما ین شناسه جمعه، ین تو فعل تفحصین

نشانه های جمع مذکر  ونَ و ینَ هستش و جمع مونث هم ات ب اخرش دقت کن نشانه جمع داره

آخه این کلمه تفحص نیست که 

فحص هستش به معنی معاینه کرد 

که به اولش ت  و آخرش ین اضافه شده 

ونشانه های جمع برای اسم استفاده می شن فحص فعل هستش

نه ین که شناسه  انت مونث هستش مفرده ولی یه قانونی داره که جمع مینی میشه اونو نمی دونم

اگر اون ین بگیم برا خود کلمه س

بله مفرد مونث مخاطبه صیغه ۱۰

مفرد هم نشانه ای نداره

کاربری دوممه رمز قبلی یادم رفت😐
نه ین که شناسه  انت مونث هستش مفرده ولی یه قانونی داره که جمع مینی میشه اونو نمی دونم

راس میگی، یادم رفت ین تو اسم جمعه، این ک فعله🥲 ببین این جمله دستوریه،