2777
2789
عنوان

مجبورم به فرار .یعنی بدون اجازه بابام نمیشه عقد کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7754 بازدید | 279 پست
سلام رفتم خونه نامزدم چند روز بمونم تا عقد کنیم کتکم زد همه جام کبود شده  تو پربازدیدهاس &nbs ...

خوندم ، ما شرایطمون فرق داره ، محمد به هر دری زده تا حالا ، نشد راضی نشدن 

حتی بهم گفتن اگه بخایش حق و حقوقت میدیم. برو ولی دیگه ما نسبتی بهت نداریم و زدن زیر همین حرفشونم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مایی که عین ادم امدن خواستگاری اونم باگل وشیرینی وسلام وصلوات وهمه هم راضی بودن وباعروسی وجشن وبرو وبیا رفتیم سرخونه ورندگیمون الان هفت ساله درگیر جداییم اخرشم همون خانواده به دادم رسیدن وگرنه اواره بودم‌.حالا توبافرار فکرکردی پسرغریبه مردم واست قصرساخته تاتوبری بشی ملکه اش؟اینوشات بگیربعدا نگاش کن .اولین کسیکه سرکوفتت میده که بی خانواده ای ،نانجیبی ودخترفراری هستی همین مردیه که فکرمیکنه میخوادسواراسب سفید به ارزوهات برسونت

عقدت باطل نیست ولی ازدواج سنتی ارزش فرار نداره

فقط از دختر ناراضی باشه عقد باطله

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚

مردایی که با خواهش تمنا میرن خواستگاری دختر مردم اونجوری نگهش میدارن چه برسه به اینکه دختره با پای خودش بره خونه شوهر بدون بزرگتر بدون پشتیبان

تو فامیل ما یکی بود هرروز میرف می‌نشست جلو خونه دختره تو‌کوچه  اونقدرررر این کارو کرد تا در و همسایه واسطه شدن برا خواستگاری 

الان بعد پونزده سال با سه تا بچه میگه نمی‌خوامت دیگه 

با افتخار قوچانی‌ام ❤️

واقعا موندم چرا ما دخترا اینقدر احمقیم با دوتا کلمه خام میشیم تازه توی یکی از تایپکا خوندم دختره فرار کرده رفته خونه پدرعشقش بعد اونجا مثل کلفتا فقط میشوره و میپزه گفت یه شب دیر شام اماده شد پسره یجوری زدتش و پرتش کرده هی بش میگه گمشو خونه بابات نمیخوامت بعد داداش دختره بهش گفته اگه برگردی میکشمت حالا مونده نه میتونه بمونه ن برگرده 

چرا این کارو میخوای بکنی

خوندم ، الان باهاش توی همین تاپیک حرف زدم ، منم شک دارم نسبت به کارم ولی خیلی تو موقعیت سختی هستم

چرا قانونی نمیری جلو اگه واقعا فک میکنی خانوادت بی دلیل مخالفن و اون آقا همه چی تمومه برو دادگاه شکایت کن که پدرت اجازه ازدواج نمیده اونطوری حداقل مهر فرار تو پیشونیم نمیخوره خانوادتم بی آبرو نمیشن. یکی از هم کلاسی های من همین که تهدید کرد شکایت میکنه به خاطر مخالفتشون خانوادش رضایت دادن 

اخه بابام نمیزاره تحت هیچ عنوانی 

مگه نمیگی پسره معتاد و سیگاری هستش...تو رو خدا از ما بشنو که متاهلیم هیچ مردی توی دنیا ارزش اینکارو نداره...حتی پیامبرم شوهرت باشه پشت و پناه نداشته باشی شمر میشه اینو آویزه گوشت کن...فردا پس فردا میگه تو اگر خوب بودی فرار نمی‌کردی بدون اذن پدرت ازدواج نمی‌کردی...اون الان فقط برای رو کم کنی پدرت میخوان تو رو عقد کنن تا به پدرت بگن تو هیچ عددی نیستی.بخاطر خدا غرور پدرتو نشکن...این عشق می‌تونه جایگزین پیدا کنه چ بسا ی آدم بهتر...اما غرور پدرت بشکنی هیچوقتتتت درست نمیشه...اون آقا اگر واقعا آنقدر میخوادت باید انقددددتلاش کنه ک دل پدرتو نرم کنه تو بدو۱۰۰سال هم طول بکشه...عاقلانه فکرکن

من یکی میشناسم که۱۶سال صبرکردن... الانم ندسال عروسی کردن ولی میگه نمی ارزیدانقدرموندن و...  نک ...

والامارو بافوت فوت بردن

بامهریه های بالا و... 

بازحرف میشنویم چه برسه به توکه انگارنه انگاردختری وعزیزکرده ی خونه تونی

بذاربفهمه شماروباخانواده ت بایدبخوادزودنفروش خانواده تو

مرد وپسرتوخیابون ریخته بیچاره امروز عاشقته ارزش خودتوپایین نیاردوروزدیگه همین روزارو میزنه توسرت که دیدی دو سه سال نشداومدم دنبالت بدوبدو دنبالم اومدی! 

بازهم کاربری دارم ولی بااین راحت ترم بااینکه جدیده😍اینجارواکثراشب هاچک میکنم دوست دارم به هم نوعانم کمک کنم🤗سعی میکنم مشاوره ای بدم علاوه برتحصیل وتجربه وزندگی متاهلی هم درنظرمیگیرم😊محجبه هستم💜پوشش انتخاب شخصی هرفردی هستش به این معتقدم💙اگردرصدی باحرفم کمکتون کردم برای بابام صلوات بفرستید❤

به عنوان کسی که نامه دادگاه گرفتم بهت بگم از این کار صرفه نظر کن ...اصلا موفق نمیشی به ثبت محضری و باید دزدکی بری و بیای ...

من چندین سال قبل گرفتم و همه مجوز ها را داشتم و بابامن غایب بود ...بازم سختگیری کردند ...شما پدرت مخالفه و محضر آشنا هم پیدا کنی بازم نمیتونی ثبت کنی و دادگاه هم بری پدرت را صدا میزنه و سامانه ثنا داره و پدرت توضیحات لازم را بده مطمئن باش منتفی میشه ...

در ضمن پسری که با  دختر فرار کنه اصلا مجوز دادگاهی نمیگیره

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...