2777
2789
عنوان

مجبورم به فرار .یعنی بدون اجازه بابام نمیشه عقد کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7754 بازدید | 279 پست
میشه لطفا از اخلاق رلت بگی ؟ چطور بود باهات ، تاپیکان خوندم تقریبا شرایطمون مث همه  رلت اخلاقش ...

نه اذیتم نکرد اما کلا عصبانی بود تو  اون تایم که پیشش بودم با اینکه خونه جدا داشت ماشین جدا داشت به حدی از واری وه کردم پشیمون بودم وه ۲۴ ساعته گریه میکردم تا بع  کلی منطقی حرف زدن برم گردون با خانوادش اومدن 

درضمن ما لر ها اصلا عروس این مدلی خوشمون نمیاد کع با فرار و اینا باشه اصلا قبول نمیکنن لر ها رلت واسه خودش داره حرف میزنه 

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعا این ناراختیو داره اما اینکه رلت پشتته خیلی خوب بوده

امکان هر چیزی داره فرار 

دعوا 

قتل 

خونریزی 

زندان

شکایت 

از دست دادن دخترانگی 

خیلی چیزا اصلا نباید این و کار و کرد من به هفته از فراهم نگذشته پا شدم رفتم ایلام باهاش بعد ۴ روز برگشتم

.
به میل خودت بود؟ یا به زور  این برام مهمه چون نمیخام مجبور بشم ،

سیغه کردیم عقد بدون رضایت پدر صد سالم بشه نمیشه نه خودم اصلا راضی نبودم اون میگفت این کار و کنیم دیگه محبور میشن قبول کنن حرف رلتو میزد اما چه فایده 

چون نمیخوای مجبور بشی مگه میخوای فرار کنی ؟

.
سیغه کردیم عقد بدون رضایت پدر صد سالم بشه نمیشه نه خودم اصلا راضی نبودم اون میگفت این کار و کنیم دیگ ...

هنوز تصمیم نگرفتم ، به شک افتادم اما دوست ندارم رابطه داشته باشم باهاش تا بعد ازدواج 

سیغه کردیم عقد بدون رضایت پدر صد سالم بشه نمیشه نه خودم اصلا راضی نبودم اون میگفت این کار و کنیم دیگ ...

خودش قبلن بهم گفت تا نخای بهت دست نمیزنم و واقعانم راست گفت ، یعنی امکان داره بزنه زیرش؟

چقدر فرار پ این مسخره بازی ها زیاد شده بابا چتونه نکنی این کار رو ها مامان و بابای بیچارت گناه دارن😢

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️