2777
2789
عنوان

پارتنرم بهم پیشنهاد فرار داده

566 بازدید | 20 پست

چندین بار خاستگاری اومد ، خانوادم نزاشتن 

منم بخاطرش واسه اولین بار در عمرم کتک خوردم از خانوادم 

حالا تلفنی صحبت کردیم بهش گفتم که قسمت نیست ، اما اون میگه بیا فرار کنیم ، میدزدمت میریم عقد میکنیم بعدشم کاری نمیتونن بکنن 

البته خانوادش هم پشتشن ، یعنی همکاری میکنن ، داییش گفته بود بیارش خونه من 

باباشم گفته دست دختر بگیر ببر هرکی دخترشو خواست بیاد سراغ من 

از طرفی بابای منم گفته بکشید کنار وگرنه داغ پسرت میزارم دلت 

هوووفففف خیلی خستم و واقعا بریدم ، از طرفی دوسش دارم و از طرفی خب خانوادم مهمن خدایا چی میشه؟

نزدیک سه ساله دارم اذیت میشم سر این مسائل 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط میگم بهت فرار نکن

چرا پدرت مخالف

پارتنر یعنی شریک جنسی میدونی

اون میشه رل یا دوست پ سر

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

ابرو خانوادت بخاطر ی پسر میبری؟؟ از کجا معلوم همون دایی یا پدرش سرکوفت نزنند تورو؟؟؟ از کجا معلوم پسره سر کوفت نزنه چون چند بار جواب ن شنید باید بگه فرار؟؟؟ چقدر کوتاه فکر ک بدون عزت نفست میخواد تو فراری بده

گول نخوریا هیچ پشتیبانی بهتر از پدر و مادر نداری . فریب نخور که با کوچکترین اختلافی باباش و داییش توی لحظه چهره عوض میکنن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

ابرو خانوادت بخاطر ی پسر میبری؟؟ از کجا معلوم همون دایی یا پدرش سرکوفت نزنند تورو؟؟؟ از کجا معلوم پس ...

خب چند بار دیگه باید بیاد خاستگاری؟ تازه یه بارم تا لب مرگ کتک خورد 

منم گفتم دلم میخادش ، چطور خانوادم راضی نمیشن ، چطور میتونن اینطوری رفتار. کنن

خب چند بار دیگه باید بیاد خاستگاری؟ تازه یه بارم تا لب مرگ کتک خورد  منم گفتم دلم میخادش ، چطو ...

هزار بار بیاد کسی ک عاشقه هزار بار کتک میخوره اما شکست قبول نمیکنه نمیدم خودت زدی ب خنگی یا عقلت کمه بخاطر ارزش خودت میخوای فراری کنی ب من مربوط نیست اما حرمت خودت زیر سوال نبر موفق باشی روز خوش 

چندسالتونه؟

چندسال دیگه همین نامزد عاشقت تو دعوا سرکوفت دختر فراری بهت میزنه. فامیلش هم پشتتو خالی میکنن.

خانواده تو سرافکنده کل شهر نکن.

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.