2777
2789
عنوان

😍خانماي خوشتيپ😍

594 بازدید | 26 پست

چه تغييراتي ميتونيم روي ظاهر مخصوصا صورتمون انجام بديم كه زيباتر به نظر برسيم؟ لطفا هرخانم خوشتييپي كه زيباييش براش مهمه بياد و اطلاعاتي داره بگه 

ممنون😍

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!

لوازم آرایش مارک بخر و استفاده کن

آب زیاد بخور 

ورزش و پیاده روی 

اگه ابروهات کم پشته هاشور کن

مژه بکار😊

کرم چروک استفاده کن😊

شبا قبل خواب ارایشتو بشور و بعدش بخاب

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوریه که بعضیا همیشه موهاشون کامل رنگ داره من ی بار دکلره کردم موهام عین ابر بهار داره میریزه

جنس موهاشون خوبه يا دائما دارن موهاشونو تقويت ميكنن

كريسمسم 😍 من دوباره برگشتم اگه ني ني يار دعوام نكنه 😂😂

ب نظر من زیبایی طبیعی یه چیز دیگه ست. اب زیاد بخور، مرتب صورتتو اصلاح کن، ورزش روزانه،ماساژ صورت و ی ارایش ملایم 😏 هرکاری میکنی فقط مواظب باش مصنوعی بنظر نرسی

عجب صبـــری خـدا دارد...
چجوریه که بعضیا همیشه موهاشون کامل رنگ داره من ی بار دکلره کردم موهام عین ابر بهار داره میریزه

من خيلي اهل اين چيزام سري آخر نصف موهام سوخت تا كمرم مو داشتم مجبور شدم تا رو سينه كوتاه كنم☹️

من در كنار تو به هدفم ميرسم💪🏻
سوال منم هست مخصوصا اونايي كهزهميشه رنگ ارايششون شيك وخاصه حتي مدل موهاشرن

دكلره خيلي مراقبت ميخواد من خودم چندبار موهامو دكلره كردم تو يه سال ولي قبل حمام هميشه روغن زيتون ميزنم به ساقه موهام تو حمام ماسك مو ميزنم بعد حمام باز همينطور خداراشكر با اينكه همش اتو مو هم ميزنم موهام خيلي سالمه ولي رسيدگي نشه خورد ميشه 

من به ندررررت ارایش میکنم اما همیشه مرتب و تمیزم بخاطر همین زیبا به نظر میام.

مرتب و تمیز بودن..

اینکه بدنت بوی عرق نده..

از حمام که میای از لوسیون بدن استفاده کن..

سعی کن مصنوعی نباشی.. یعنی مژه عین بال پرواز نکاری..

همیشه ارایشت ملایم و کم باشه تا جایی که همه فکر کنن زیباییه خودته مثلا من خودم هیچوقت رژ جیغ نمیزنم..

ابروهات پهن باشه صورتت جوان تر نشون میده..

پوستت رو ماهی یکی دوبار پاکسازی و ابرسانی کن..

از ماسک هایی مثل خیار و.. استفاده کن..

از گلاب برای شست و شوی صورتت استفاده کن..

گهگاهی که دندونات زرد شد یا ابلیمو یا جوش شیرین یا ترکیبی از این دوتا رو با مسواک بزن به دندونات تا سفییید شه..

با مسواک نرم اروم لبت رو متساژ بده تا پوست های مرده ی لبت از بین برن و شاداب باشه

روی اسب باله دار تویی تنها تکسوار💕😌عشقِ رویایی من😍تویی عشق موندگار 😍 ❤️ فصل بارونه و عشق رو غبار نسترن😌منوتوعاشق هم😌😍توی خواب گل شدن❤️

موی مشکی ادم رو جوونتر نشون میده..موی زرد و دکلره چهره رو زرد میکنه

روی اسب باله دار تویی تنها تکسوار💕😌عشقِ رویایی من😍تویی عشق موندگار 😍 ❤️ فصل بارونه و عشق رو غبار نسترن😌منوتوعاشق هم😌😍توی خواب گل شدن❤️
ب نظر من زیبایی طبیعی یه چیز دیگه ست. اب زیاد بخور، مرتب صورتتو اصلاح کن، ورزش روزانه،ماساژ صورت و ی ...

دقیقا منم همینو گفتم