2777
2789
عنوان

دیگه امیدی ندارم به زندگیم

322 بازدید | 20 پست

21 سالمه شوهرم 26

8 ماهه ازدواج کردیم و 9 ماه هم عقد بودیم

با تمام بی پولی و بی خونگی و بی ماشینی و اخلاق بد خانوادش کنار اومدم 

اون هم میدونه خانوادش خوب نیستن زیاد خونشون هم نمیریم

مشکلم با شوهرم الان اینه که درکم نمیکنه مثلا من صب تا شب خونم بیکار ، میگم نت میخرم میگه تو نر روز نت میخری ورشکست میشیم دیگه نخر میخوام برم 150 پول بدم ناخونام میگه نمیخواد بری

با همه بی پولیهاش کنار اومدم ولی اون با وجود اینکه میدونم پولم داره الان پولی بهم نمیده چن روز پیش 30 هزارررر تومن از کارتش برداشتم میگفت چیکارش کردی زود باش بگو

وقتی هم میگم چرا اینجوری هستی میگه خودتم اینجوری بخاطر همینه منم 30 تومن خرج کنی بهت گیر میدم

آسی شدم میترسم یه شارژ ده تومنی بخرم

ایناهم به کنار شوخی های مسخره میکنه با آدم مثلا میدونه من سرما خوردم میاد آب یخ میریزه تو لباسام

به نظرتون عادیه؟

هر چی میگم میگه تو اشتبا میکنی فقط حرف خودشو قبول داره همیشه برای شروع یه کار وقتی میگم فلان کارو نکن گوش نمیده اشتبا میکنه و سر اخر بهش میگم دیدی گفتم نکن میگه نه تو کی گفتی؟

دست به زن نداره تا وقتی گریه کنم ، گریه بکنم میگه گریه کنی میزنمت منم کنترلم خارج میشه بیشتر گریه میکنم اونم دستشو میزاره رو دهنم خفه شم 

نمیدونم چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه ازدواج کردین کم کم بهتر میشه .اگه بدونی مااوایل ازدواج چه دیوونه بازی هایی درمیاوردیم عییین سگ وگربه

ماچون زدری پای کشیدیم،کشیدیم امید ز هرکس که بریدیم ،بریدیم   دل نیست کبوتر که چوبرخاست نشیند،ازگوشه بامی که پریدیم،پریدیم.  عمری باشه تلافی کنیم خوبی هارو چندبار بدی هارو صدبار  

من گاهی میگم شوخی ای کنید ک طرف هم بخنده ولی بعضیا عادت دارن به تکی خندیدن 

اصلا هم متوجه نیستن ک روح طرف رو دارن آزار میدن 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

اگه شرایطش رو داری برو سر کار ...شاید زیاد تو خونه هستی اینطوری میشه ..به خصوص اگه خونه ی مامانت اینا شلوغ بوده والان تنها هستی

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم