2777
2789
اره  یلحظه صبر کنین من براتون بگم شما حساب کنین ببینین درسته؟

+ قیمت طلای اون روز 

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂
وزن طلا ها و مبلغ دریافتی رو لطف کنید

ببین من طلا داشتم بردم دادم بهش گفت ازت میخرم 7700

بعد این هفت بسته یه میلیونی اورد رومیز بقیشو نیورد

بعد خودم النگو داشتم بهش دادم گفتم عین همینومیخام

6900النگوم بود 7700النگویی ک گرفتم، اضافشو از پولی ک میخاس بهم بده گرفت

اون بجا6900بمن 5900داد من فک کردم درسته الان اومدم دیدم یه تومن جابجاس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول گرم طلاتو × مزنه اونروز میکردی که حدودی دستت بیاد. بعد باهاش حساب میکردی چون از قبل میدونستی چق ...

مبلغوکه میدونستم میگم حسابش اشتباه شد الان برم بگم ینی قبول میکنه؟؟؟؟؟ 

اره دیگه باید بری بگی اشکالی نداره که اشتباهیه که پیش اومده

😔😭💔من حواسم نبود شوهرمم حواسش نبود هوف خدا الان برم بگم نمیگه شما همون لحظه بایدمیگفتینو اینا😭

😔😭💔من حواسم نبود شوهرمم حواسش نبود هوف خدا الان برم بگم نمیگه شما همون لحظه بایدمیگفتینو اینا😭

نه ازین اشتباها زیاد پیش میاد که خیلیااا میرن میگن

نمیتونی که از حقت بگذری

اومدی نتیجش بگو

ولی در اولین فرصت برو نزار بگذره

اگر دیدی برای حل مشکلم صلوات بفرست❤
نه ازین اشتباها زیاد پیش میاد که خیلیااا میرن میگن نمیتونی که از حقت بگذری اومدی نتیجش بگو ولی در ...

الان شوهرم رفت دید بستس زنگم میزنیم جواب نمیده، میگه غروب میرم خداکنه ازاون ادمایی نباشه ک انکارکنه😔

اصلا هیچوقت اینجور کارهارو با زنگ حل نکنید

نه نمیکنه

اشتباهی بوده که پیش اومده

همیشه یادت باشه اینجور مبالغ رو کارت به کارت کنید که مدرک باشه

همیشه هم از یه طلافروش آشنا با فاکتور طلا خریدو فروش کن

اگر دیدی برای حل مشکلم صلوات بفرست❤
اصلا هیچوقت اینجور کارهارو با زنگ حل نکنید نه نمیکنه اشتباهی بوده که پیش اومده همیشه یادت باشه ای ...

اشنا که نیست ولی چندباری ازش خرید داشتیم.

چون نبود تماس گرفتیم