2777
2789
عنوان

درمورد مشتری امروزم

211 بازدید | 20 پست

من کارگاه ساخت اکسسوری دارم

۲ تا دختر دبیرستانی گفتن سال اخر هستن یه گردنبند آوردن که روش یادگاری حک کنم واسه تولد هدیه بدن

قرار بود به کسی هدیه بده که دوس پسرش بود خبر بهش رسیده نامزد کرده پسره بهش نگفته و این دختر با همه ی دونستن جریان بازم رفته هدیه خریده

کلی نصیحتش کردم تهش میگه برای اخرین بار ببینمش بهش یادگاری بدم

اصلا نتونست درک کنه پسره بزور باهاش قرار گذاشته مدام بهش میگفا کار دارم بیا از کارگاه بیرون ۲ دقیقه ببینمت بعد برو به بقیه کارت تو کارگاه برس و این ادم مثلا یادگاری این دختر میخواد نگه داره

چقدر کم سن و ساده بود 

😑😶

طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی☹سالها بعد بخاطر این کار چقدر از دست خودش عصبانی میشه.

دقیقا همینطوره

طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍

خب فکر میکنم این قضیه ربطی نه ما داشته باشه نه شما چون واقعو تو اون رابطه نبودیم که قضاوت کنیم

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚
قابل درکه این حرکتش🥲💔 

اره ولی دلم میسوخت اینجورب خودش کوچیک کنه واسه کسی که معرفت اینم نداشت بابت دوستی چند وقته مثلا تشکر کنه بعد عذرخواهی کنه و کات کنن

نه اینجوری

کم سن که نبوده ولی ساده چرا💔

اخه ۱۶ . ۱۷ سنی نیست

برا من ۳۰ به بالا اره کم سنه

پسره زرنگ بوده🤣

کلاشه 😅

خب فکر میکنم این قضیه ربطی نه ما داشته باشه نه شما چون واقعو تو اون رابطه نبودیم که قضاوت کنیم

بله میدونم به من مربوط نمیشه ولی ناراحت کننده ست با این سن و سال تجربه های تلخ شادی حقشونه