2777
2789

اون اقا زنشو طلاق نداده بود رسما حالا به هر دلیلی ک میتونه از هم نپاشیدن خانواده و تاثیری ک رو بچه هاش میزاره باشه. از طرفی به هر حال خانمش رو تامین مالی هم میکرده ولی طلاق عاطفی گرفته بودن.

بنظرتون همچین کسی با این شرایط حق اینو نداره ک با کسی باشه؟

نمیگم کارش درست بود ک از زن دومش زن اول رو مخفی کرد

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی یه بچه هم میدونه این کار اشتباه هست هم خدا را میخواد هم خرما اینجوری که نمیشه 

تازه خود مرد میدونه اینکار اشتباه هست برای همین از زن دوم مخفی کرده 

اگه به فکر بچه ها هست باید رابطش با زن اول را ترمیم کنه بچه ها به محبت خانواده احتیاج دارن نه عابر بانک 

به نظرت اینکه پدر باشه و خرج خانواده را بده و محبت از جای دیگه دریافت کنه یا محبتش را خرج کس دیگه ای کنه کار درستی هست ؟

متلک میندازید و میخندید اما وقتی امر به معروف رفت ، جاش را فساد گرفت 

همینجوری داره گند میخوره تو زندگی و سرنوشت مردم

تاپیک دیشب دختره میگفت دوستم رفته خونه پسر، دو نفر بهش تجاوز کردن

بازم هیچی نگیم 

تا کی میخواید روی حکم خدا چشم ببندید

متلک میندازید و میخندید اما وقتی امر به معروف رفت ، جاش را فساد گرفت  همینجوری داره گند میخوره ...

منظورت رو واضح تر میگی؟ باید چیکار کرد ینی؟

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

خودتو‌بزار جای زن اول 

خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

خیر ..مرد باید پایبند به زندگیش باشه ..اگر نمی‌خواد باشه حق و حقوق خانم رو کامل بده بعد بره دنبال هر کاری که دوست داره ..لطفا این هول بازی هارو توجیح نکنید با این حرفا 

امیدوارم طبق سنت اسلام چهار تا زن عقدی و چهل صیغه هم بگیره

وقتی افرادی با دیدگاه شما هستن امیدوارم یکی از صیغه ها هم شما باشی

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

به عنوان زوج درمانگر میگم، تا تکلیف زندگی اول مشخص نشده نباید با فرد جدیدی وارد رابطه شد، اون تایم و زمانی که اقا برای خانم دوم میزارن اگه برای همسرش میزاشت طلاق عاطفی هم صورت نمیگرفت، محبت زن معمولا پاسخی هست به محبت مرد و اگر دریافت نکنه خاموش میشه

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
امیدوارم طبق سنت اسلام چهار تا زن عقدی و چهل صیغه هم بگیره وقتی افرادی با دیدگاه شما هستن امیدوارم ...

شعور داشته باش گفتم نظرتونو بگین نگفتم کارش درسته