2777
2789
عنوان

فرهنگیان یا پشت موندن

135 بازدید | 15 پست

من یه سال پشت کنکورم ولی رتبم اونقد خوب نمیشه چیزی که بخوامو برم

فرهنگیان شغل خوبیه قبول دارم ولی من کلا علاقه ای به تدریس کردن ندارم

و اگه برم احساس میکنم حسرت میخورم

به نظرتون پشت موندن خیلی ریسکش بالاس با این اوضاع؟ و برم فرهنگیان بیخیال علاقم شم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بدون علاقه به رشته ام ، دانشگاه رفتم و الان ۳ ساله که دانشگاه رفتن هر روزش برام عذابه . 

من از همین روز میترسم

خانوادم مجبورم میکنن برم چیکار کنم راضی شن:)

البته چون به دانشجوهای فرهنگیان حقوق میدن ، این مسئله ممکنه باعث بشه که به رشته ات علاقه مند بشی ، و ...

حقوقش برام مهم نی

من مادرم فرهنگیه از نزدیک اشنا ام با این شغل نمیتونم با دانش اموز  سروکله بزنم

ولی باز خانوادم میگن برو 

باید‌ توانایی خودت نگاه کنی ،میتونی سال بعد بخونی رشته دلخواهت قبول بشی

من فقط میدونم درس خوندنو دوس دارم ولی این جو و حاشیه های بیخود کنکور و خانوادم که اهمیتی به حرفام نمیدن اذیتم میکنه 

حقوقش برام مهم نی من مادرم فرهنگیه از نزدیک اشنا ام با این شغل نمیتونم با دانش اموز  سروکله بز ...

خب بهشون بگو که علاقه نداری و دوست داری زمانت رو برای رشته ای که بهش علاقه ی بیشتری داری ، صرف کنی . اگر بچه ی درس خون و بااراده ای هستی بخون برای رشته ی مورد علاقه ات

با کلی وصله رو بالم هنوز بلند پروازم.‌‌‌..
کلا به کادر درمان علاقه دارم براهمین اومدم تجربی

من فکر میکنم تو که این توانایی رو داشتی که فرهنگیان بیاری ، پس این توانایی رو هم داری که رتبه ی بهتری هم بیاری و به چیزی که علاقه داری برسی ، به خانوادت بگو با توجه به اینکه پایه ی درسی ات صفر نیست و تا الان درس خوندی ، بهت یک سال دیگه فرصت بدن برای چیزی که میخوای ، 

با کلی وصله رو بالم هنوز بلند پروازم.‌‌‌..