2777
2789
عنوان

حسابداری بخونم ؟

105 بازدید | 16 پست

سلام خانوما 

من لیسانس یه رشته ی دیگه رو دارم ولی میخوام دوباره کنکور بدم و حسابداری بخونم ، میخوام تلاش کنم تو یه دانشگاه خیلی خوب این رشته رو قبول بشم ، به نظرتون ارزش داره ؟ تا وقتی لیسانس بگیرم شده ۲۹ سالم 

با کلی وصله رو بالم هنوز بلند پروازم.‌‌‌..

چون شرط معدل هست برای کنکور پس باید خیلی بخونی چون اون حالا پنج یا شصت درصد کنکور رو نداری 

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون شرط معدل هست برای کنکور پس باید خیلی بخونی چون اون حالا پنج یا شصت درصد کنکور رو نداری 

بله دقیقا باید امتحان های نهایی رو شرکت کنم

من نزدیک ۲۰ سال حسابداری کار کردم 

اگر واقعا به این رشته علاقمند هستی برو‌، خیلی درآمدش خوبه خصوصا اگر بخونی مدیر مالی بشی و تو‌کارهای بیمه و مالیات خبره بشی عالیه درآمدش 

ولی اگر دوست نداری اصلا نرو ،فرسایش روانیش خیلی زیاده

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
من نزدیک ۲۰ سال حسابداری کار کردم  اگر واقعا به این رشته علاقمند هستی برو‌، خیلی درآمدش خوبه خ ...

به نظر شما این رشته برای افراد درون‌گرا مناسبه ؟ بعدم اینکه من ریاضی ام سطح متوسطی داره اما حفظیاتم خوبه ، از انجام کارهای انفرادی هم بیشتر خوشم میاد ، به نظر شما ارزش داره که ۲۹ سالگی تازه لیسانس این رشته رو بگیرم ؟

من نزدیک ۲۰ سال حسابداری کار کردم  اگر واقعا به این رشته علاقمند هستی برو‌، خیلی درآمدش خوبه خ ...

به نظر شما چجور افرادی برای رشته ی حسابداری مناسب هستن ؟ ممنون میشم یکم راهنماییم کنید.🙏🏻

بعد ببخشید یک سوال دیگه ، این رشته برای مهاجرت مناسبه؟

به نظر شما این رشته برای افراد درون‌گرا مناسبه ؟ بعدم اینکه من ریاضی ام سطح متوسطی داره اما حفظیاتم ...

بله براتون مناسبه ، اصلا کاری به ریاضی ندارن خصوصا الان که همه چی تو برنامه ها هست و فقط باید با سیستم کار کرد 

اگر دانشگاه رفتید حتما از همون روز اول به عنوان کارآموز برید جایی کار کنید 

اینقدر که از کار یاد میگیرید از درس یاد نمیگیرید 

حتما کنار یه مدیر مالی کار کنید که ازش یاد بگیرید 

درآمد یه حسابدار که مالیات و بیمه رو می‌دونه خیلی زیاده 

رفتی سرکار اون اولش حتی اگر شده خودت پول بدی بزار بیمه برات رد بشه 

حالا نمی‌دونم دلیلت برای دانشگاه خیلی خوب چیه 

ولی الان من شخصی رو سراغ دارم که با لیسانس جانورشناسی اومد تو کار حسابداری الان مدیر مالی سه تا شرکته 

ولی کلاس های متفرقه و کارگاهی متفرقه رو خیلی رفت و بسیار علاقمند بود. 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
بعد ببخشید یک سوال دیگه ، این رشته برای مهاجرت مناسبه؟

بله ولی باید حتما کارت رو عالی بلد باشی صرف مدرک نه 

بله براتون مناسبه ، اصلا کاری به ریاضی ندارن خصوصا الان که همه چی تو برنامه ها هست و فقط باید با سیس ...

اتفاقا منم میخوام کلاس های آموزشگاه های حسابداری رو تا قبل اینکه وارد دانشگاه بشم ، شرکت کنم ، اما دوست دارم که تحصیلات آکادمیک این رشته رو هم داشته باشم ، این قوانین مالیاتی و بیمه رو از کجا باید یاد بگیرم ؟ کتاب خاصی هست ؟ یا توی دانشگاه آموزش میدن ؟

[QUOTE=340849056]به نظر شما چجور افرادی برای رشته ی حسابداری مناسب هستن ؟ ممنون میشم یکم راهنماییم کنید.🙏🏻[/QUOTE 

لفرادی با خصوصیت شما که بالاتر فرموده بودید 

اتفاقا منم میخوام کلاس های آموزشگاه های حسابداری رو تا قبل اینکه وارد دانشگاه بشم ، شرکت کنم ، اما د ...

کلاس و کتاب این ها داره 

ولی همش همش همش تو کار میاد دستته 

تو کتاب و کلاس اصل و قوانین رو بهت یاد میدن 

ولی صد جور ریزه کاری داره که هم مالیاتی هم میدونن هم حسابدارها 

من واقعا تو این بخش اذیت میشدم 

[QUOTE=340849056]به نظر شما چجور افرادی برای رشته ی حسابداری مناسب هستن ؟ ممنون میشم یکم راهنماییم ک ...

ممنون ، خیلی خیلی لطف کردید🙏🏻🙏🏻🙏🏻😁😁😁