2777
2789

سلام دوستان.

من آدم خرافاتی نیستم به هیچ وجه

حتی ار گرفتن ی فا ل قهوه تفننی هم فرار میکنم . حتی به خوندن طالع بینی های ماهانه و ماه تولد  هم علاقه ای ندارم. میخوام بگم که خیلی منطقی هستم.

اماا....

الان حدود دو ماهی هست که من و شوهرم باهم بد شدیم. و اصلا هر چی تقلا میکنیم باهم خوب بشیم نمیشه که نمیشه... 

قبلا هم باهم بحث داشتیم ولی ی جوری حل و فصل میشد و تموم میشد. 

اما الان علیرغم تلاش‌هام درست نمیشه. 

حتی پیش مشاور هم دارم میرم. 

امروز به ذهنم رسید نکنه برامون دعا درست کردند! 

بچه ها یهنی واقعا میشه؟؟

تو رو خدا ی چیزی بگید 

چکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله میشه

خود من از اثرات همین دعاها الان بیدارم

پزشک‌ها شدن تاجر سلامت. پزشکِ مامانم بهش گفته 2 هزار و 200 دلار بیار تا عملت کنم. آخه مامانم نوروپاتی داره. تو 47 سالگی با عصا راه میره. درست زمانی که یه مامان پایه لازم دارم که باهام بیاد سینما و کافه و کنسرت و پیاده‌روی، باید یه طوری بشه که نشه، باید به جای این که باهم وقت بگذرونیم وقتمو صرف دیدن درد کشیدناش و پرستاریِ بعدِ عملش بکنم. من خیلی بدبختم، خیلی. میشه لطفا دعا کنید پولش جور بشه و زودتر عمل کنه؟ مامانا حقشون نیست مریض باشن. مامانم دیابت هم داره. اینقدر هم رعایت میکنه که خدا میدونه. دکترش گفته باید برای عمل اجازهٔ دکتر قلب و دکتر غدد رو بیاری. دکتر قلب اجازه داد ولی غدد نه. دو بار آزمایش داده ولی A1C خونش بالاست و دکتر اجازه نمیده. با اینهمه رعایت و دارو نمی‌دونم چرا. دلم براش خیلی می‌سوزه. دوست داره زودتر عمل شه بتونه راه بره. اگه راهی سراغ دارید واسه پایین آوردن A1C لطفا بهم بگید. کلی دعاتون میکنیم.    ~    مامانم یه پاش رو عمل کرد. خدا رو شکر خوبه. برای این که بتونه بدون عصا و واکر راه بره، باید اون یکی پا رو هم عمل کنه  ~  من یه آدمِ خیانت‌دیده هستم. هنوز نتونستم باهاش کنار بیام. امیدوارم خدا سر گرگ بیابون نیاره. چون تا ابد ذهنت درگیرِ این سواله که: چرا؟ و هیچ‌وقت آروم نمیشی    ~    بیاید برای رفته‌ها‌مون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلبمون نه؛ سفرشون به سلامت   ~   این نوبت از کسان به شما ناکسان رسید / نوبت ز ناکسان شما نیز بگذرد
اگ واقعا اينجوره باطل السحر بايد بزني گوگل سرچ كن ببين كدوم سوره بايد بحوني

مدتیه اعتقاداتم خیلی ضعیف شده نسبت به مسائل مذهبی.

اما باشه میرم میخونم. فقط چون زیاد اعتقادی ندارم اشکالی نداره؟ 

من همان میکنم البته بهش و میخونمش

اگر فک میکنین اینجوریه یه صفحه از قرآن رو آب بکشین 

بعد اون آب رو بریزین گوشه ها خونه 

همه ی گوشه های خونه یکم بریزین 

من یکی از نزدیکانم اینکارو کرد حال زندگیشون واقعا خوب شد تغییر کرد 

هروقتم احساس کنه همچین چیزی شده اینکارو میکنه 

سمت دعا نویس اینا نمیره 

همین مجازات تو را بس.. که من دیگر تو را آن طور که میدیدم نمیبینم....