2777
2789
عنوان

کسانی که مهاجرت کردن بیان لطفا

491 بازدید | 66 پست

به نظرتون ارزش دوری از پدر و مادر و داشت؟ من پذیرش دانشگام اومده خیلی اینجا نیستم زحمتم کم نکشیدم اما فکر اینکه من خودخواه ام و مادرمو دارم تنها میذارم داره دیوونه میکنه جوری که بزنم زیر همه چی....😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستم رفت المان پشیمون شد برگشت

پسرعمه دوستم رفت امریکا برگشت

باورش برام سخته. تا تجربه نکنی نمیتونی قضاوتشون کنی

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋

به این فکر‌کن که اگه اینجا بمونی ممکنه یه روزی برسه که نه شغل و درامد و اینده داری و نه پدر و مادرت پیشت هستن. درسته دل کندن سخته ولی موندن عاقلانه نیست. بعدم اونجا جا بیافتی میتونی پدر و مادرتم‌ببری پیش خودت

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین؟...ممنونم
دوستم رفت المان پشیمون شد برگشت پسرعمه دوستم رفت امریکا برگشت باورش برام سخته. تا تجربه نکنی نمیتو ...

برا چی برگشتن دلیلم مهمه ادمای پر تلاشی بودن؟

به این فکر‌کن که اگه اینجا بمونی ممکنه یه روزی برسه که نه شغل و درامد و اینده داری و نه پدر و مادرت ...

همش احساس میکنم خودخواهم چون اونا کسی رو ندارن 

برا چی برگشتن دلیلم مهمه ادمای پر تلاشی بودن؟

پسرعمه دوستم که رفت امریکا بشدت پر تلاش بود نخبه بود

از خانواده زیر صفر همه کاراشو خودش کرد بورسیه گرفت تازه اونم امریکا. دوستم میگفت کاش اینهمه سکه نمیدادیم تو فرودگاه بهش 

بخاطر همین دلتنگی مادرش برگشت گفت ارزش نداشت بد گذشت. اونیکی دوستم که رفت المان اونم واسه دوری برگشت ولی خب خیلی تلاش نکرده بود درحدی بود که عادی پذیرش تحصیلی گرفته بود

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
همش احساس میکنم خودخواهم چون اونا کسی رو ندارن 

خودخواه نیستی وابسته ای. طبیعیه که بچه ها از یه سنی از پدر و مادر جدا بشن. ولی متاسفانه تو ایران اکثرا به خاطر فرهنگمون وابسته بار میایم و کلی تو زندگی عقب میافتیم

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین؟...ممنونم
دیگه غیر ازادی به چیا رسیدین؟

منظورم صرفا حجاف نبود عزیزم

تو بهترین دانشگاها درس میخونم 

بهترین کشورا رو سفر میکنم 

بعد از اتمام درسم اینده شغلی و اجتماعی دارم 

روانم امن شده 

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
پسرعمه دوستم که رفت امریکا بشدت پر تلاش بود نخبه بود از خانواده زیر صفر همه کاراشو خودش کرد بورسیه ...

نمیدونم کم هزینه و زحمت نکشیدیم میترسم پشیمون شیم