2777
2789
عنوان

قدر شوهرهای خوبمونو بدونیم

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 26 پست
وای یاد اوایل ازدواج خودم افتادم ماهم هرشب دعوا داشتیم شوهرم صداشو زیاد بالا نمیبرد ولی من چنان نعره ...

یعنی الان خوبید؟؟؟

من همش فکر می کنم من و شوهرم که اصلا اهل دعوا نبودیم الان با هم جرو بحثمون زیاد میشه،پس😭اونایی که از اول دعوای شدید داشتند چن سال بعد اوضاشون چطوره؟

خدایا تنهامون نزار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی الان خوبید؟؟؟ من همش فکر می کنم من و شوهرم که اصلا اهل دعوا نبودیم الان با هم جرو بحثمون زیاد ...

آره همسرم میگه تو واقعا روحیت خشنه من بت عادت کردم ولی جدا از شوخی خودم میدونم خیلی ناسازگار بودم میخاسم همه چیز طبق میله خودم باشه همسرمم یه جاهایی برتم کم میذاشت ولی الان دیگه مشکلی نداریم خداروشکر با روحیات هم آشنا شدیم و پذیرفتیم 

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
آره همسرم میگه تو واقعا روحیت خشنه من بت عادت کردم ولی جدا از شوخی خودم میدونم خیلی ناسازگار بودم می ...

چه معجزه قشنگی ،اما من بعد دوازده سال خیلی از کارای شوهرم زورم میگیره ،باهاش می جنگم.قبلا خیلی زیر سبیلی رد می کردم

خدایا تنهامون نزار

واقعأ بايد قدر بدونيم واقعأ

خدايا شكرت

بعضيا خيلي نامردن كه دست بلند ميكنن

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)
واقعأ بايد قدر بدونيم واقعأ خدايا شكرت بعضيا خيلي نامردن كه دست بلند ميكنن

شوهر من می گه دستی که بخواد روی زن بلند شه باید بشکنه بره زیر ساطور

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است!

شوهر من می گه دستی که بخواد روی زن بلند شه باید بشکنه بره زیر ساطور

خيلي احمقه آدمي كه انقدر حقيرانه روي ضعيف تر از خودش دست بلند ميكنه

ما هم ساختمون قبليمون طبقه بالايط خيلي كتك كاري ميكردن

من دست و پام يخ ميشد ميرفتم اتاق آخريه مينشستم يا گريه ميكردم شوهرم اعصابش خورد ميشد

به خاطر همين از اونجا بلند شديم

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)
خيلي احمقه آدمي كه انقدر حقيرانه روي ضعيف تر از خودش دست بلند ميكنه ما هم ساختمون قبليمون طبقه بالا ...

دقیقا منم همین طوری میشم استرس می گیرتم و دست و پام یخ می کنه

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است!