یه مستاجر جدید اومده برا ساختمونمون بالا سر ما می شینن عروس و دومادن تقریبان یه هفتس عروسی کردن وووووواااااااای نگو ووووووو اینا هرشب دعوا دارن کم استرس داریم اخه سر و صدای اینارم میشنویم بدتر میشیم بدبخت زنه همش کتک می خورده مثلا تازه عروسه بیچاره دلم براش میسوزه شوهرش خیلی بیشرفه می دونم که واقعا داره اذیتش می کنه امشب دعواشون شد انقدر سروصداشون زیاد بود که نمی دونید همش البته داد بیداد های مرده بود و گاهی هم صدا زنه میومد صدای گریه هاش و کوبیدن و زدن خیلی بده می خواست بره از خونه بیرون مرده چنان پرتش کرد و کوبیدش ..... هی خیلی دلم بذاش میسوزه فک کنم شوهرش معتاد باشه و توهمی شاید
خلاصه قدر شوهرهامون رو بدونیم که با تمام سازهایی که براشون میزنیم میرقصن و چیزی نمی گن
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
یعنی الان خوبید؟؟؟ من همش فکر می کنم من و شوهرم که اصلا اهل دعوا نبودیم الان با هم جرو بحثمون زیاد ...
آره همسرم میگه تو واقعا روحیت خشنه من بت عادت کردم ولی جدا از شوخی خودم میدونم خیلی ناسازگار بودم میخاسم همه چیز طبق میله خودم باشه همسرمم یه جاهایی برتم کم میذاشت ولی الان دیگه مشکلی نداریم خداروشکر با روحیات هم آشنا شدیم و پذیرفتیم
پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم
عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼🍼🦋🧿 ♥️)
شوهر من می گه دستی که بخواد روی زن بلند شه باید بشکنه بره زیر ساطور
خيلي احمقه آدمي كه انقدر حقيرانه روي ضعيف تر از خودش دست بلند ميكنه
ما هم ساختمون قبليمون طبقه بالايط خيلي كتك كاري ميكردن
من دست و پام يخ ميشد ميرفتم اتاق آخريه مينشستم يا گريه ميكردم شوهرم اعصابش خورد ميشد
به خاطر همين از اونجا بلند شديم
عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼🍼🦋🧿 ♥️)