2777
2789

بچها نزدیک ۲۲ سالمه هیچ موفقیتی ندارم نه مث دخترای دیگه خوش هیکلم نه هنری دارم برای بار چندمم تو کنکور شکست خوردم خسته شدم از این روتین شکست و بی فایدگی مامان بابلم دیگه  روم حساب باز نمیکنن شدم انگار غده سرطانی که همع منتظرن مدام ترر بزنه 

هیچ انگیزه و ذوقی عم ندارم خسته ام 

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انقدری حس اضافه بودن دارم ک گاهی خجالت میکشم سر سفره غذا بخورم کم میخورم 

انقدری حس اضافه بودن میکنم از بیشتر خریدام میزنم 

کم کم حس میکنم دارم افسردگی میگیرم 

دست خودم نیست خانوادم خوبن ولی خب گاهی اوقات حرفاشون دلمو خراش میده

از اون طرف با پسری اشنا شدم که میدونم هیچ جوره سلیقه خانوادم نیس 🥲😔

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌
انقدری حس اضافه بودن دارم ک گاهی خجالت میکشم سر سفره غذا بخورم کم میخورم  انقدری حس اضافه بودن ...

منم کار خونه میکنم تا حداقل به اندازه شکمم خرجمو دربیارم 

تابحال ناخن نزدم مژه یا هیچی  با اینحال اونا بعضی وقتا دلمو میشکونن

منم کار خونه میکنم تا حداقل به اندازه شکمم خرجمو دربیارم  تابحال ناخن نزدم مژه یا هیچی  ب ...

من خانوادم خرجمو میدن بیشتر خجالت میکشم.. 

میدونم منو با دوستام یا دخترای اطرافم مقایسه میکنن ک خوب تونستن ازدواج کنن یا نماز میخونن یا کار دارن..

خانوادتون مذهبین؟  از چ نظر

اره ولی سخت گیر نیستن  همسنمع و بچه ساله  دانشگاه نمیره و از یه قومیت دیگس