2777
2789

پارسال اکو قلب شدم خدارو شکر سالم بودم ولی به خاطر استرس و اضطراب همیشه تپش قلب دارم دکتر برا پروپرانولول نوشت با یه آرامبخش 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیز مهمی نیست  تقریبا همه خانوما دارنش

اولش خیلی نگران بودم کلی گریه کردم😑😅

ولی همینجا دوستان گفتن چیز خاصی نیس دیگ اروم شدم تاحدودی

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
نارسایی مگه همون شلی یا گشادی نیست ؟ خب چند وقت یه بار میری واسه اکو ؟

گفت نارسایی مادرزادی داره تریکوسپید یعنی هر دو طرف میترال مشکل داره یکی که شایعه، یکی دیگه برای من مادر زادیه، دریچه ریوی هم که مشکل داره 

هر موقع حالم بد بشه گفت باید برم فشار بالا هم هستم باید برم چکاپ (من اوضاع با بقیه یه مقدار فرق میکنه) ولی اصولا سالی دو بار میرم اتفاقا چند روز دیگه هم باید برم

الانم که باردارم کلا باید برم چکاپ 

ولی من هنوز رو مخمه گاهی خخ

من بعد دکتر دوم تقریبا فراموش کرده بودم مگر تاپیکی ببینم یادم بیفته

شماهم خیلی بهش فکر نکن 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
اولش خیلی نگران بودم کلی گریه کردم😑😅 ولی همینجا دوستان گفتن چیز خاصی نیس دیگ اروم شدم تاحدودی

من از همون اول برام مهم نبود ، دوس داشتم کشنده باشه بمیرم  (تبااااه)

بعدش یکی از استادامون اومد اینو درس بده گفت ۸۵ درصد خانمها اینو دارن ۹۰ درصد اقایونم یه نارسایی دریچه دیگه دارن 

فهمیدم کشنده نبست ناراحت شدم 😂 خدا منو ببخشه

اگ خفیف باشن مشکلی نیست

مشکلی نیست ولی تو خانواده ما ارثیه 

مادر بزرگم عمل قلب باز انجام. داده مادر بزرگ پدریم با سکته فوت کرد

پدر بزرگم با بیماری قلبی و فشار خون و سکته فوت کرد 

خاله منم از 30 سالگی دچار عارضه قلبی که مادرزادی داشت اذیتش کرد و 50 سالگی فوت کردن 

یکی از دایی هام قلبش فنره یکی دیگه قلبشو آنژیو کرده یه خاله دیگمم بالن زده

رسما همه مشکل قلبی دارن برای همین منم پر ریسکه اوضاعم و اینکه سنم کمه دکتر گفت خدایی نکرده در آینده ممکنه برات مشکل ساز بشه گس از الان باید پیگری کنم

اگه شلی دریچه میترال به تنهایی بود مشکلی ایجاد نمیکرد و یه چیز طبیعیه که اکثر خانما دارن