2777
2789

تازگیا همه بلاگرا این استوری رو میزارن که اینستا خود به خود پیج هایی که با طرف تبادل نظر ندارن و چت نمیکنن رو خود به خود حذف میکنه از فالورا

این‌فقط شامل پیج های بلاگراس یا شامل پیج خصوصی هم میشه؟

این کاربری الان دست خود نوه عموعه😂🖐تاپیکهای قبلی مال من نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دروغ میگن میخوان پیجشونو بالا ببرن منم دیدم اصن الگوریتم اینستا اینطوری نیست

نه عزیزم دروغ چی😐😐😐من خودم پیج کاری دارم واقعا راسته تبادل نداشته باشیم اینستا فالوورامونو خود به خود حذف میکنه واسه همکارمو ۱۳۰۰ نفر حذف کرد

عزیزم این ی موجه ک راه میندازن تا ریپلای بگیرن.

و اینستاگرام تنها اگر شخصی تو پیجی فعال  نباشه ب این حساب می‌ذاره و خوشش نمیاد یا براش مفید نیست و دیگه بهش نشون نمیده پست و استوریا شو همین و همین

بعنوان ی ادمین با سابقه کاری ۵ سال..

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

عزیزم این ی موجه ک راه میندازن تا ریپلای بگیرن. و اینستاگرام تنها اگر شخصی تو پیجی فعال  نباشه ...

عزیزم الگوریتم جدید اینستاس شما ک ادمینی از شما بعیده

واقعا چندنفر تو این دوسه روز فالوراشون ریزش کرده

کاملا راسته الگوریتم جدیده اینستاس ولی برای پیجای بیزینس با کریتور هست

پس شامل پیجای شخصی مثلا با ۱ کا فالور نمیشه

این کاربری الان دست خود نوه عموعه😂🖐تاپیکهای قبلی مال من نیست.
نه عزیزم دروغ چی😐😐😐من خودم پیج کاری دارم واقعا راسته تبادل نداشته باشیم اینستا فالوورامونو خود به ...

پیجای فیک رو اینستا خودش،تشخیص میده عزیزم فعالیت فقط مربوط به پیجای کاری نیست که منی که پیجم شخصیه ی پیج عمومی رو فالو کردم پست میزازم لایک میکنم استوزی میزارم پس پیجم فعاله فیک نیست حتما فالورای همکارتون فیک بودن که فقط عدد فالوورو بالا میبره ن لایکی میکنه ن بازدیدی داره  👌🏻👌🏻

عزیزم الگوریتم جدید اینستاس شما ک ادمینی از شما بعیده واقعا چندنفر تو این دوسه روز فالوراشون ریزش ک ...

فالور روح بهرحال حذف میشه!

آپدیت الانم نیست عزیزم

پیجی که دچار این مشکل شده زیرساختهاش مشکل داره ، چطور تو یه پیج ۱۳۰۰ فالور روح وجود داشته؟ این پیج اصلا نباید لایک و ویو بگیره با این آمار

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹