2777
2789
فقط تحقیر یا توهینش نکن خیلی دیدم این طور روابط آخر از هم پاشیدن نسبت به خیلی شوهرها بهتره خواهشا ...

ممنون از راهنماییت عزیزم 🌹

متاسفانه قبلا مشکلاتمون زیاد بود مخصوصا دخالت خانوادش گاهی حرمتا میشکست 

الان دارم سعی میکنم اعصاب و زبانمو کنترل کنم 

شوهر منم همینه ببین اینا اصلا گوش نمیکنن که بفهمن من الان باهاش کار داشته باشم میرم میشینم روبه رو ...

😂😂😂 وای بخدا با تمام وجود درکت میکنم 

منم باید بزووور دوکلمه حرف ازش بکشم بیرون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂 وای بخدا با تمام وجود درکت میکنم  منم باید بزووور دوکلمه حرف ازش بکشم بیرون

خدا فقط بهمون صبرررر بده

من از اینام که ریز به ریز کارامو بهش میگم اوایل هیچی نمیگف میگفتم خب ی علائم حیاتی از خودت نشون بده بفهمم هستی..الان یاد گرفته عین طوطی ۲دیقه یبار میگه عه..ببینه مکث کردم نمیگم میگه نه باباااااا دوباره من ادامه اون عه تا آخررررر همینه آخر صحبتمم هیچی نمیگه😶

خدا فقط بهمون صبرررر بده من از اینام که ریز به ریز کارامو بهش میگم اوایل هیچی نمیگف میگفتم خب ی علا ...

😂😂ببخشیدا ولی احساس میکنم هوومی 

حالا شوهر من شوخی میکنه گاهی اخلاقش خوبه ولی موقع موضوعات مهم و بحث کردن مادرزاد لال میشه 

😂😂ببخشیدا ولی احساس میکنم هوومی  حالا شوهر من شوخی میکنه گاهی اخلاقش خوبه ولی موقع موضوعات م ...

😂

آویزونش میشم انقد اذیتش میکنم فقط لبخند میزنه🙂

خیلی وقتا انقد ساکته میگم خب با من کاری نداری؟میگه جایی میری؟میگم نه میخوام قهر کنم..اینو میگم چن دیقه حرف میزنه باز همون میشه😝

😂 آویزونش میشم انقد اذیتش میکنم فقط لبخند میزنه🙂 خیلی وقتا انقد ساکته میگم خب با من کاری نداری؟م ...

هرکاری کنیم درست بشو نیستن دیگه شخصیتشون اینجوری شکل گرفته 

شوهرمن پیش خانوادش یا مواقع مهمونی هم همین جور ساکته