2777
2789

بیایید تورو خدا من اینو جدید خریدم ولی پر از شماره پسرای لات هست میترسم چیکار کنم وای چیکار کنم عوضش کنم ینی خواستید عکس مخاطبا بزارم ببینید فقط😐😐

اللهم عجل لولیک الفرج

وای منم اینجور سیمکارت یه دختره بود هی پسرا زنگ میزدن قربون صدقه میرفتن آخرش دیگه اون سیمکارته انداختم آشغال😐😂😂

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم اینجور سیمکارت یه دختره بود هی پسرا زنگ میزدن قربون صدقه میرفتن آخرش دیگه اون سیمکارته انداخ ...

یعنی عوض کنم باز.از کجا سیم بخریم صفر باشه میترسم باز گولم بزنن اخه

اللهم عجل لولیک الفرج
یعنی عوض کنم باز.از کجا سیم بخریم صفر باشه میترسم باز گولم بزنن اخه

من بعدش فهمیدم اگه میخوای صفر بخری باید حتما به فروشنده بگی که قیمتش هم یکم گرونه

من نمیدونستم اخه.مثلا چقدره؟

قیمتاش نا محدوده ارزوناش ۵۰۰ تااااا بوق تومن باز سرچ کن