2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه تستی نباشه آره منم اینجوری زیاد دارم

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
به راه حلت شاید نمره ندن اگه از تو کتاب نباشه ولی به جوابت نمره میدن

بی رحمیه که این😭

تعیین بار یون سیلیکات رو از اعداد اکسایش کمک گرفتم ک تو کتاب بود

تو پاسخنامه از الکترون ظرفیت  رفته😭😭

تو هم هنوز مثل من به خاطر شیمی نمی تونی رو دینی متمرکز شی؟ 

من همین اشتباه رو سر عربی کردم یه روز کامل فقط فکرم درگیر اون بود وقت شیمی رو ازدست دادم الان هم که شیمی

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
تو هم هنوز مثل من به خاطر شیمی نمی تونی رو دینی متمرکز شی؟  من همین اشتباه رو سر عربی کردم یه ...

اره هی ذهنم درگیره 😭ولی میخوام جواب قانع کننده بگیرم بیخیالش شم 

اره هی ذهنم درگیره 😭ولی میخوام جواب قانع کننده بگیرم بیخیالش شم 

نمیشه ذهنمون مریضه 😭😭😭😭😭

ولش کن دختر بریم دینی بخونیم حداقل اونو خراب نکنیم

من همش میترسم نکنه علاوه بر اشتباهام جا به جا نوشته باشم یا برای غلظت N2آکولاد نذاشته باشم و ....

نمیشه ذهنمون مریضه 😭😭😭😭😭 ولش کن دختر بریم دینی بخونیم حداقل اونو خراب نکنیم من همش میترسم نکن ...

وای اره منم هی ازین افکار منفی سراغم میاد 🤦‍♀️

اره بهتره بیخیال شم دیگه تا همین بلا سر دینی نیاد !😥