2777
2789
عنوان

کاربرfar70

100 بازدید | 17 پست

گفته بودین مشکلی داشتین و ‌تاپیک گذاشته بودین براتون هرکسی صلوات فرستاد لایک کنه الان همه اونایی که صلوات فرستاده بودن روتگ کردین ‌وبراشون آیت الکرسی خوندین من اومدم کامنت بذارم دیدم تاپیک قفل شده. نمیدونستم چجوری بگم بهتون گفتم اینجابنویسم شایدبخونی:قربونت برممم واقعاممنونم ازاینکه برام دعاکردی واینکه الکرسی خوندی نمیدونی به چه حدی خوشحال شدم درحالی که دلم ی عالمه غم داشت اخه من دوتاسقط داشتم الانم دکتربهم قرص ‌وآمپول داده به امیداینکه باردارباشم ‌بمونه برام هی باخداصحبت میکردم چون مشکل ازمنه واقعاپیش همسرم انگارخجالت زدم بااینکه به روی خودم نمیارماولی بهش امشب گفتم انقد خودتودرگیراینکه‌این ماه باردارم یانه نکن عشقم هرچی بیخیال ترباشی بهتره گفت نه اتفاقا این ماه خیلی برام مهمه هستی یانه🥺نمیدونم چراداره برای شمامینویسم ولی واقعادلم شکسته امیدوارم هرکسی دیدتاپیکموبرام دعاکنه من بچه زوری ازخدانمیخوام ولی کمکم کنه انشالله😔😔😔😔 ‌واینکه ازتوام دوست خوبم far70ممنونم‌که انقدحالموخوب کردی انشالله حاجت روابشی🙏🌹@far70

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

ان شاء الله هر چی خیره پیش بیاد. از خدا بچه صالح  و سالم بخواید. شرطتتون این باشه و اینکه هر چی به صلاحتون و موجب عاقبت به خیری تون هست براتون پیش بیاد. براتون آیت الکرسی براتون خوندم.  التماس دعا

شما هم لطف کنید برای دختر مریضم دعا کنید. 

حتماعزیزم اگه لایق باشم. من قمم براش شکلات نذرمیکنم برای حضرت معصومه انشالله که خوب میشن ولی اگه بهترشدن لطفاشمام به من بگومن نذرمواداکنم 🙏🌹❤️

حتماعزیزم اگه لایق باشم. من قمم براش شکلات نذرمیکنم برای حضرت معصومه انشالله که خوب میشن ولی اگه بهت ...

خواهر گرامی من آقا هستم. چون فهمیدم متوجه نشدید خدمتتون گفتم. در هر حال ممنون. 

خواهر گرامی من آقا هستم. چون فهمیدم متوجه نشدید خدمتتون گفتم. در هر حال ممنون. 

ای وای ببخشید من فکرکردم خانم هستین عذرخواهی میکنم شماهم جای برادرمن. ولی من نذرموکردم الهی به حق دل دخترتون منم حاجت روابشم اگربهترشدن به من توهمین تاپیکم اطلاع بدین من نذرمواداکنم من که هرچی نذرحضرت معصومه کردم برای دیگران اداشده الهی به حق حضرت معصومه شماهم حاجت روابشین 

ای وای ببخشید من فکرکردم خانم هستین عذرخواهی میکنم شماهم جای برادرمن. ولی من نذرموکردم الهی به ...

خیلی ممنون ولی مشکل دختر من جدی هست شاید به این زودی ها حاجت خدا نده. فقط برام مهمه که عاقبت به خیر بشه. بازم متشکرم

برای خداکه کاری نداره معجزه برای این موقع هاست توکل به خدا

ولی یک درخواست دیگم دارم. دختر دیگر من مشکلی نداره و سالمه ولی ممکنه یک مشکل ژنتیکی پنهان داشته باشه که بعدا بخواد ازدواج کنه دچار مشکل بشه. فردا قراره بریم ازمایش ژنتیکی دعا کنید اون مشکلی نداشته باشه. متشکرم

برای خداکه کاری نداره معجزه برای این موقع هاست توکل به خدا

میبنید هر کس یک مشکلی داره. یکی بچه داره  و مشکلات اون یکی بچه نداره غضه بچه رو میخوره. در هر حال باید از خدا اونی را خواست که به صلاحش هست.