2777
2789
عنوان

قهرم باهاش بیایین کمکم کنین

323 بازدید | 46 پست

ما اصولا قهرمان زیاد طولانی نمیشه بیشتر وقتها خودم میرم سراغش که باهم حرف بزنیم و آخرش به گفتگو و آشتی ختم میشه اما اینبار خیلی دلم شکست چون بعداز یه روز قهر بودن رفتم سراغش اصلا محل نداد فقط نگاهم کرد و حرفی نزد و من از حرف نزدنش بیزارم هر سوالی پرسیدم فقط نگاهم می‌کرد خیلی عصبی شدم از اینکه حال خرابمو میدید و کاری نمیکرد ...اونشب کلی حرف بارش کردم و رفتم خوابیدم .قهرمون سر خیانت چند ماه پیشش بود

فرداش باز سر صحبت رو باز کردم و گفتم چطور دلت اومد آزار منو ببینی و فقط نگام کنی گفتم تمام عزیزم گفتنت الکیه تمام عشقت دروغه ..عشقت فقط برای اون زنیکه بود...

گفت تو شورشو درآوردی هر دفعه سر اون بحث میکنی ...و باز محلم نداد ...

منم گفتم کاش شوهرم یه آدم حسابی بود که درد زنش براش مهم باشه ..بعدم سه روزه قهرم باهاش ..

حالا ازتون میخوام

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش گفتم من این حالم طبیعیه ..داغم تازه...هر وقت دیدی عصبی هستم با دوتا عزیزم بیابغلم و عزیزم آروم باش ..میتونی منو آروم کنی نزار حالم خراب بشه ..

اما وقتی که موقع عمل میشه جا میزنه..

انتظار داره به راحتی فراموش کنم ..

کمکم کنید بتونم محکم باشم مقابلش ..نمیخوام برم سراغش ...

یکی دوبار صدام زد برای کاری اما جوابشو ندادم ...

میخوام بیاد بگه اشتباه کرده

اشتباه منو تکرار نکن اصلا نباید به روش بیاری دیگه تو بخشیدیش

دردم اینه که اون زنیکه مستاجرمونه ...کرایه نمیدن ..اینم ازش کرایه نمیخواد میگه خودشون میریزن به حساب..

بعد یه جایی طرف تعریف کرده آقای فلانی خدا خیرش بده آزمون کرایه نگرفته ..

چجوری میتونم آروم باشم و فراموش کنم وقتی جلوی چشممه

خیانت همسرت تا چه حد بوده یعنی چجوری خیانت کرده

تماس و چت بوده ...بعد قصد داشته اگه روابطشون خوب باشه صیغه بکنه که خیلی باهم حال نکردن ...

برای همین آورده توی خونه ی خودمون مستاجرمون باشه تا نزدیک باشه..

من نتونستم بیرونش کنم چون پسرش متوجه میشد و خون به پا میشد ...هر روز با دیدنش داستان داریم 

بکنش بیرون بابا ولی سعی کن زیاد به روی شوهرت نیاری ازت زده میشه 

خدا کنه سرطان بگیره الان دیسک کمر عمل کرده تا دوماه چسبیده زمین ..بعد موعد رفتنش که شده رفته عمل ...

من چجوری حرص نخورم آخه شوهرم میگه به وقتش میرن!؟

نمیخواد تذکری بده؟

منم عصبی میشم ..من به کسی چیزی نگفتم نمیخوام سر وصدا بشه 

وقتی بهش فکر میکنم میخوام بزنم داغونشون کنم چه کنم که به خاطر زندگی که خودم ساختم و بچه هام سکوت کردم 

خدا کنه سرطان بگیره الان دیسک کمر عمل کرده تا دوماه چسبیده زمین ..بعد موعد رفتنش که شده رفته عمل ... ...

سخته ولی شوهرت وقتی این رفتارو ببین بیشتر سمت اون زنه جذب میشه بزار موعد تخلیه که رسید خودت برو بگو بلند بشن

سخته ولی شوهرت وقتی این رفتارو ببین بیشتر سمت اون زنه جذب میشه بزار موعد تخلیه که رسید خودت برو بگو ...

شوهرم غلط بکنه بره سمتش تا آتیشش بزنم ...آخه میگه من عاشقتم میگه یه غلطی کردم بگذر ازم...خب چرا به خاطر من بهشون تذکر نمیده که کرایه بدن چرا کاری نمیکنه زنیکه ازش ناامید بشه ...چرا زنش باید ناامید باشه ...میخوام راست و دروغ عشقشو بدونم