2777
2789

من عقدم حالا عروسی ام نزدیکه 

مادرم کارمنده کل کارای خونه رو خورم انجام میدم حالا شام بیشتر با مادرمه 

ظرفا خودم و بقیه کارا خونه 

شوهرم خیلی حساسه هی میگ تو توی خونه مادرت همش کار میکنی تو خونه هرکس میری مثل نوکر براشون کار میکنی تو ساده ای فک میکنی بقیه جبران میکنن درصورتی اونا زرنگی میکنن از زیر کار در میرن 

در صورتی بنظرم اینجور نیست حرف اون زوره 

چکار کنم خیلی اخلاقش بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واه بگو مادرمه خب وظیفمه 

برخورد خوش با مادرش و خانوادش چجوریه؟

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌                                 

خاهرنداری؟ 

بگو اینم چنوقت انشالله عروسی میگیریم تموم میشه میره

خونه مادرت عیب نداره حالا ، ولی خونه بقیه رو راس میگه 

دست ب هیچی نزن

خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

مخترمانه بهش بگو به تو ربطی نداره خونه مادرمه بعدشم هنوز تو عقدی. بگو خونه خودمم برم وقتی بیام خونه ...

اوه دیگ اینجوری میگ خونه مادرت هم نمیزارم بری خیلی لجه

تو خونه ي خودتون اشكال نداره ولي جايي ميرين بلند نشين كار كنين خب ، صاحبخونه دعوت ميكنه فكر همه جاش رو لابد كرده ، ديگه بعنوان مهمون نبايد كار كنين كه ، بعد هم ميبينين اينجوري ايشون ميگه نگين كار ميكنين تو خونه هم ، پس فردا همينا رو به رخ ميكشه توقعشون بالا ميره به اول رابطه نگاه نكنين 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
خاهرنداری؟  بگو اینم چنوقت انشالله عروسی میگیریم تموم میشه میره خونه مادرت عیب نداره حالا ، و ...

ن فقط خودمم 

حالا کمک مادرم وقتی خودمونیم هیچی نمیگه 

وقتی خونه خالم هستم یا مادربزرگم میگ جرا هیچ کس کار نمیکنه در میره ولی ت کار میکنی ولی بنظرم اینجور نیست نمیدونم خیلی ناراحتم

خونه مادرم معمولی کار میکنم البته مادر منم شاغل، وقتی باردار بودم روی کار کردنم حساس بود ولی در کل نه. 

خونه مادرشوهرم کمک میکنم چون دختر نداره

تو مهمانی ها طرف شوهرم ازش میپرسم برم کمک یا نه چون اخلاق اونا رو نمیدونم