2777
2789
عنوان

بگین چطوری با همسرتون آشنا شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1455 بازدید | 88 پست

با خواهرش دبستان هم کلاس بودیم ولی هیچ وقت ندیده بودمش... چهار سال پیش درست در همچین روزی اومدن خواستگاری همون نگاه اول به دلم نشست، شرایطش خوب بود بعد دو هفته عقد کردیم و الان یه دختر 2 ساله داریم. 

در عین حال که از یه سری اخلاقا بدم میاد و به خاطر موضوعاتی خیلی تو عقدم به مشکل خوردم و اختلافاتی پیش اومد که هنوز ادامه داره ولی هم دیگه را خیلی دوست داریم، همش بوس و بغل به حدی که بچم هر کی را میبینه می پره لبش می بوسه و بغلش میکنه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣🤣🤣

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
شما به جرم درخواست دادن تو اون یکی تاپیک تگ شده بودی

درخواست چی؟من تز غروب نبودم تازه اومدم

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باشم ناراحت نمیشم.بعدم خداروشکر کن راجع به کارت ب کارت بوده ن چیز دیگه ای😂💔 جوابم نداد فدای سر ...

😶‍🌫️🥲نمی‌دونم چرا ی مدت شک افتاده تو دلم همسم بخاطر پبامایی ک این مدت اکسش بهش داد دیوونه شدم 

منم فقط میخواستم بدونم ب کی پیام میده👀

دو سه باز پرسیدم هیچی نگفت 😐پیامتی دیگ رو جواب داد اونو نگفت 😒

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
درخواست چی؟من تز غروب نبودم تازه اومدم

هیچی یه خانم تاپیک زدن که شما با اینکه نوشتین متاهلین بهشون درخواست دوستی دادین ، اسکرین هم گذاشته بودن از درخواستتون

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
ی سوال خانومااا دوست پسرتون یا چ میدونم نامزدتون یهو ی پیام اشتباهی بده بهتون بعد بگه اشتباه شد منم ...

نه عزیزم سخت نگیر اشکال ندارد ک پسرا انقد این چیزا رو دارن الکی ناراحت نشو پیگیری نکن 

تاحالا شده یکیو انقد دوست داشته باشی که بابت اسیب هایی که بهت زده درکش کنی...؟
کسی معرفی کرد اومد محل کارم یه ساعتی حرف زدیم و شماره دادیم.بعد از ظهرش پیام داد فردا ببینمتون دوبار ...

چقد باحال😂

هیچی یه خانم تاپیک زدن که شما با اینکه نوشتین متاهلین بهشون درخواست دوستی دادین ، اسکرین هم گذاشته ب ...

😑یکی ازم فیل تر شکن خواست گفت لینکش نمیاد گفتم واست پیامش میفرستم اینقدر بیکار نیستم بشینن کسی اد کنم. 

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
نه عزیزم سخت نگیر اشکال ندارد ک پسرا انقد این چیزا رو دارن الکی ناراحت نشو پیگیری نکن 

❤️❤️❤️

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
سلامت باشی گلم الهی هر چه زودتر اونایی که منتظرن کار ازدواج شون درست بشه بخت شون سبز و بلند باز ...

ایشالا من سنم کمه ۱۸ سالمه میدونم زوده ولی دوس دارم ازدواج کنم😂خرم

😶‍🌫️🥲نمی‌دونم چرا ی مدت شک افتاده تو دلم همسم بخاطر پبامایی ک این مدت اکسش بهش داد دیوونه شدم&nbs ...

ب نظرم حساسیتت بجاس ولی همینکه ازش پرسیدی و جواب نداده دیگه کشش نده.صبر کن ببین بعدا باز از این داستانا درست میشه یان.

همچی تموم شد و برای همیشه تو رفتی💔امیدوارم بعد از تو به آرامش برسم💔 تابستونی که توی اون از دست دادم و هیچی بدست نیاوردم....😅الان تنهای تنهام و ناامید، روزای پوچ و خالی پشت هم داره میگذره تازه دانشگاهم باید برم افسرده شدم و حوصله ندارم حتی خداهم منو تنها گذاشته... این روزا حالم بهتره تازه خودمو و خدارو پیدا کردم تازه به آرامش نزدیک تر شدم ولی هنوز بهش نرسیدم...شکر❤روزای درهم برهم و شلوغ روزایی که مغزم موقع خواب هم بیداره روزایی که ته ته ته قلبم به رویاهام فکر میکنم و امید میگیرم🌱💔 من دیگه حوصله و ذوق هیچیو ندارم...12.9🖤 چقد بده ی سری حرفا عین سیلی باشه تو صورتت...۱.۱۸🖤۲.۹ کاش قلبم تپیدن بلد نبود...🙂 همیشه فکر میکردم زمانی که به یه سری چیزا برسم حالم خوب میشه ولی نشد که نشد، برعکس داره حالم بدتر میشه😪...۳.۲۳.چه بود زندگی اگر تو نمیرسیدی؟؟؟💍♥️💑.باز دلم مثل همیشه خالیه💔دیگه دنیا واسه من تاریکه،زندگی کوره رهی باریکه،آخر قصه ی من نزدیکه...💔۴.۲۵.داره تموم میشه دیگه...💔 یک روز قبل تولدم عشق بین ما هم تموم شد.امیدوارم هیچوقت جلوی راهم سبز نشی🙂🖤 خدایا برایم معجزه ای بفرست...🤲