2777
2789
عنوان

بگین چطوری با همسرتون آشنا شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1455 بازدید | 88 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مجازی اشنا شدیم ....بار اول که دیدمش گفتم توف به این شانس این اومول کیه.... نمیدونم چیشد که ۵ سال با ...

ازدواج کردین باهم ینی؟ عاشقش خیلی خوبه

تاحالا شده یکیو انقد دوست داشته باشی که بابت اسیب هایی که بهت زده درکش کنی...؟
سنتی اولین بار که دیدمش به دلم ننشست و جواب رد دادم ولی انقدر اصرار کردن و بقیه زیر پام نشستن منم سن ...

اولش چطوری نشون میداد؟ 

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️
ی سوال خانومااا دوست پسرتون یا چ میدونم نامزدتون یهو ی پیام اشتباهی بده بهتون بعد بگه اشتباه شد منم ...

آره ناراحت میشم ولی کار تو اولش خیلی اشتباه بود که پرسیدی به کی می‌خواستی پیام بدی هر کسی یه حریم خصوصی برای خودش داره 

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
عقابی چون

عقاب همیشه تنهاست🦅🦅

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره
مگه تو حبسی

شما به جرم درخواست دادن تو اون یکی تاپیک تگ شده بودی

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
ن ولی ترجیح نیدادم دوست بمونیم ازدواج خیلی سخته

چرا آخه ترجیح می‌دادیم دوست باشین ؟ینی بعد ازدواج اخلاقاش تغییر کرد؟

ی سوال خانومااا دوست پسرتون یا چ میدونم نامزدتون یهو ی پیام اشتباهی بده بهتون بعد بگه اشتباه شد منم ...

من باشم ناراحت نمیشم.بعدم خداروشکر کن راجع به کارت ب کارت بوده ن چیز دیگه ای😂💔

جوابم نداد فدای سرت خودتو پیشش وابسته نشون نده که ضعفه

همچی تموم شد و برای همیشه تو رفتی💔امیدوارم بعد از تو به آرامش برسم💔 تابستونی که توی اون از دست دادم و هیچی بدست نیاوردم....😅الان تنهای تنهام و ناامید، روزای پوچ و خالی پشت هم داره میگذره تازه دانشگاهم باید برم افسرده شدم و حوصله ندارم حتی خداهم منو تنها گذاشته... این روزا حالم بهتره تازه خودمو و خدارو پیدا کردم تازه به آرامش نزدیک تر شدم ولی هنوز بهش نرسیدم...شکر❤روزای درهم برهم و شلوغ روزایی که مغزم موقع خواب هم بیداره روزایی که ته ته ته قلبم به رویاهام فکر میکنم و امید میگیرم🌱💔 من دیگه حوصله و ذوق هیچیو ندارم...12.9🖤 چقد بده ی سری حرفا عین سیلی باشه تو صورتت...۱.۱۸🖤۲.۹ کاش قلبم تپیدن بلد نبود...🙂 همیشه فکر میکردم زمانی که به یه سری چیزا برسم حالم خوب میشه ولی نشد که نشد، برعکس داره حالم بدتر میشه😪...۳.۲۳.چه بود زندگی اگر تو نمیرسیدی؟؟؟💍♥️💑.باز دلم مثل همیشه خالیه💔دیگه دنیا واسه من تاریکه،زندگی کوره رهی باریکه،آخر قصه ی من نزدیکه...💔۴.۲۵.داره تموم میشه دیگه...💔 یک روز قبل تولدم عشق بین ما هم تموم شد.امیدوارم هیچوقت جلوی راهم سبز نشی🙂🖤 خدایا برایم معجزه ای بفرست...🤲

سنتی. اولش به دلم نشست. الان دوسشم ندارم و نخواهم داشت.

چرا آخه اذیتتون میکنه؟

چرا آخه ترجیح می‌دادیم دوست باشین ؟ینی بعد ازدواج اخلاقاش تغییر کرد؟

نبابا مسئولیتا زیاده سخته،بچه  ،مدرسشون،از همه چی افتادیم دلمون میخواد گاهی دوتایی باهم وقت بگذرونیم مسافرت بریم

۲۸ سالمه دلمون الان جوونی کردن میخواد

زود بود

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

آره ناراحت میشم ولی کار تو اولش خیلی اشتباه بود که پرسیدی به کی می‌خواستی پیام بدی هر کسی یه حریم خص ...

من فقط از رو کنجکاوی بود ن ک بخوام دخالت کنم تو کارش مثلا منظورم این نبوده پول واسه کیه 

خواستم بدونم با کی داره حرف می‌زنه 

وگرنه من کاریش ندارم پولشو چیکار میکنه 

خب شما چطور می پرسیدین ؟ 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
خواستگار خواهر شوهر یکی از فامیلا مامانم بود ، که اون جواب رد داد ،و فامیل مامانم واسه من معرفیش کرد ...

وای چقد قشنگگگ😂