2777
2789
عنوان

مامان بابای شمام اینجورین؟ 😐🔪

| مشاهده متن کامل بحث + 4880 بازدید | 137 پست
ب نظرم مادرت بی تقصیره  یعنی دست اون نیست حتما پدرت اصرار داره و کوتاه نمیاد

اره واقن همینه

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

ب نظرم مادرت بی تقصیره  یعنی دست اون نیست حتما پدرت اصرار داره و کوتاه نمیاد

هردوشون مقصرن 

وگرنه اینکار از یه ادم عاقل و بالغ بعیده

اصلا گناهه

خدایا شکررررت😍😍💗                                    عاااششقتمم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هردوشون مقصرن  وگرنه اینکار از یه ادم عاقل و بالغ بعیده اصلا گناهه

درسته 

ولی خانمها بیشتر مراعات می کنن و حواسشون هست ب خصوص تو خانواده ای که بچه هست. 

پدرت هست که وقت و بی وقت می خواد و کوتاه نمیاد و مردها متاسفانه شرایط رو در نظر نمی گیرن. 

قطعا مادرت بهش گفته ک فلانی خونست و بیداره 

ولی کو گوش شنوا  

نگو🥲 شب بود؟ بگیرین بخابین شبا🫠

شب نبود 

سر شب بود 

مام تو اتاق نشسته بودیم با خواهرم و با گوشی ور میرفتیم 

خودمونو ب اون راه زدیم 

ولی در اینده ب هیچ عنوان نمیزارم بچم ببینه یا بشنوه 

فک میکنم کمی ادب 

ای بابا چه حس بدی، وقتی بچه بزرگ میشه باید خیلی رعایت بشه، امیدوارم هیچ بچه ای این حس بد رو نکنه، شما اگر متأهل بودی با این مسئله خیلی راحت کنار میومدی ولی مجرد یه حس تنفر بهش دست میده

شب نبود  سر شب بود  مام تو اتاق نشسته بودیم با خواهرم و با گوشی ور میرفتیم  خودمون ...

کارشون درست نبوده واقن🥲

بنظرم مادرا وقتی شرایط رابطه نیس پوششون رو درست کنن، تنگ و کوتاه و نمیدونم چاک دار و این چیزانپوشن ک پدرخونواده ول نکنه😅😅،لباس خاب‌شیک و پیک‌ بگیرن‌برا شب موقع خاب

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

ای بابا چه حس بدی، وقتی بچه بزرگ میشه باید خیلی رعایت بشه، امیدوارم هیچ بچه ای این حس بد رو نکنه، شم ...

اره دقیقا همینطوره

بارها این موضوع پیش اومده و واقعا دیگه بعدش متنفر میشم ازشون

خدایا شکررررت😍😍💗                                    عاااششقتمم
کارشون درست نبوده واقن🥲 بنظرم مادرا وقتی شرایط رابطه نیس پوششون رو درست کنن، تنگ و کوتاه و نمیدونم ...

بنظرم پدرا بی درکن و اصلن براشون مهم نیست بچه

فک میکنم کمی ادب 
بنظرم پدرا بی درکن و اصلن براشون مهم نیست بچه

اونکه صدرصد ، بخاطرهمین میگم اونا ک کنه ان،حداقل   ماد خونواده با طرز رفتارش حرف زدنش لباس پوشیدنش تاحدودی بشه جلوی این اشتباهو بگیره

ماد دوستم قلبش باطری بود، شوهرش خیلی گرم بود روز وشب براش نداشت مرتب رابطه میخواست سنشم پنجاه وخورده ای بود اما دست بردار نبود، خیلی هم مقید بودن دوستم میگفت مادرم روزی سه بار حموم میکنه، آخرشم پدرش دو تا زن دیگه گرفت، مادرش میگفت من با قلب باطری دارم همیشه تمکین میکردم نیازش برطرف شه ولی حریص تر شد

. مادرا بدبخت هم رعایت کنن بهشون خیانت میشه 

هیعییی روزگار🥲👌

ماد دوستم قلبش باطری بود، شوهرش خیلی گرم بود روز وشب براش نداشت مرتب رابطه میخواست سنشم پنجاه وخورده ...

اخ اخ گناه مادره ،

بیچاره خانما از جسم وجون و روحشون میزارن ک شوهرشون نره خیانت کنه،