ولی باور داشته ک خوب میشه و روحیش نباخته همین کلی کمکش کرده
یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | حس میکنم گم شدم اما تلختر از اون کسی #دنبالم نمیگرده ....:)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره . مادرم خودش سرطان معده داشته بدجورررر یعنی میگفت احساس میکنه غیر از علائم وحشتناک سرطان معده انگا. یکی ۱۰ بار محکممم تو شکمش میزد . ما مسلمونیم و کلی برا مامانم دعا کردیم و رفتیم حرم امام رضا . امام رضا خیلی کمکمون کرد و یه جراح عالیی پیدا شد و مامانمو درمان کرد . سعی کن مسلمون بشی و از امام رضا و خدا کمک بگیری :)
من سراغ داشتم که مدت طولانی بعد از اینکه گفتن سرطان معده داره عمر کرد،شاید بیشتر از ۲۰ سال بعدشم که فوت کرد دیگه سنش بالا بود و خیلیا تو اون سن میمیرن
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
فک کردم خودتی دور از جون ولی نه متاسفانه معده خیلی خطرناکه ولی دیدم از اقوام خارج از کشور سرطان پانکراس یا لوز المعده که جز نادرترین سرطانهاست درمان شده
خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞