2777
2789

بله درمان شده و خیلی هم وخیم بوده 

همزمان سرطان کبد هم داشته اونم شدید 

ولی باور داشته ک خوب میشه و روحیش نباخته  همین کلی کمکش کرده‌ 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره . مادرم خودش سرطان معده داشته بدجورررر یعنی میگفت احساس میکنه غیر از علائم وحشتناک سرطان معده انگا. یکی ۱۰ بار محکممم تو شکمش میزد . ما مسلمونیم و کلی برا مامانم دعا کردیم و رفتیم حرم امام رضا . امام رضا خیلی کمکمون کرد و یه جراح عالیی پیدا شد و مامانمو درمان کرد . سعی کن مسلمون بشی و از امام رضا و خدا کمک بگیری :)

من سراغ داشتم که مدت طولانی بعد از اینکه گفتن سرطان معده داره عمر کرد،شاید بیشتر از ۲۰ سال بعدشم که فوت کرد دیگه سنش بالا بود و خیلیا تو اون سن میمیرن

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

اگه تهران هستی حتما ببرید پیش دکتر حبیب الله محمودزاده تو بیمارستان لاله 

اول به خدا توکل کنید دوم به دکتر یقین کنید که خداوند شفای عاجل و کامل خواهد داد

الحمدلله رب العالمین ...
اره . مادرم خودش سرطان معده داشته بدجورررر یعنی میگفت احساس میکنه غیر از علائم وحشتناک سرطان معده ان ...

خداروشکر که مادرتون خوب ‌شدند... میشه بگید چه طور متوجه شدید؟ 

وچه کارهای درمانی براشون انجام دادید... خواهش میکنم جواب بدید... دعاتون میکنم🥲🥲🥲🤲

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞